avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ajutor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ajutor

Nu stiu daca ma-m adresat unde trebuie dar am nevoie urgenta de ajutor.
am o sora care este casatorita cu acte de 2 ani, are 3 copii minori, de curind a parasit domiciliul sotului pe motiv de maltratare si batai repetate ,in momentul de fata locuieste la parintii mei impreuna cu 2 dintre copii ,a reusit sa isi ia un serviciu si intentioneaza sa divorteze,sotul ei o maltrateaza in continuare de citeori are ocazia recurgind la amenintari cu moartea, intrebarea mea este:unde trebuie sa ne adresam ca sa putem obtine un mandat de sau ceva de genul asta pentru ca el sa nu se mai apropie de ea.
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 00:55, 3 Septembrie 2008
Cred ca Anamarian are dreptate.
Trebuie sa se termine.
Si totusi o plangere penala impotriva acestuia nu ar strica, pe langa fuga cat mai departe!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitatea casniciei alinacris alinacris Buna ziua! In urma cu 3 ani m-am casatorit cu un \"individ\", care mi-a facut viata un calvar, in sensul ca ma tinea ca si sechestrata in casa: nu aveam voie ... (vezi toată discuția)
Cum se pedepseste abuzul fizic si psihic intr-o casnicie? mia2009 mia2009 avem o problema cat se poate de serioasa in familie; este vorba de un sot (tatal)abuziv fizic si psihic si sotia batuta pana la supunere totala; noi copii (3 ... (vezi toată discuția)
Bunurile proprii dobandite inainte de casatorie, divort, partaj si autoritate parinteasca petru ana maria petru ana maria Buna seara!Ma numesc Ana-Maria si ma aflu intro-o situatie disperata.De 14 ani sun casatorita,casatorita cu un sot care me bate,ma maltrateaza,ma ameninta ma ... (vezi toată discuția)