Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ajutor urgent

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o consultatie juridica ca nu stiu ce sa mai fac
vecinul meu a facut niste lucrari de terasare a solului din curte dar nu a facut si consolidarile necesare ceea ce a condus la surparea terenului din curtea mea care fuge pe sub gard in curtea lui si deasemeni si casa care a inceput sa se lase si in fiecare an fac lucrari de sustinere a casei. La rugamintele mele de a-si consolida terenul mi-a raspuns ca nu vrea si sa ma duc unde vreau. Va rog sa ma ajutati si sa ma indrumati ce e de facut.
cu stima Stefan
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 17:40, 17 Septembrie 2011
Depuneti plangere la Inspectoratul de Stat in Constructii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie gard pe hotar terasat - cui ii revine obligativitatea? m1ha1 m1ha1 Buna ziua, Terenul meu se afla pe un deal terasat, diferenta de nivel intre proprietatea mea si cea a vecinului este de apx. 1,6 metri, el fiind situat mai ... (vezi toată discuția)
Vecinul foloseste gardul meu ca zid de sustinere pt a-si terasa terenul. vame vame Buna ziua! Intre proprietatea mea si cea a vecinului este o diferenta de nivel de cca 1 m (vecinul e in partea de sus). La aprox 1.5 m de limita de hota,r ... (vezi toată discuția)
Accesul vecinului pe terenul meu adiclau adiclau Problema noastra este putin mai delicata: vecinul din fata casei doreste sa intre fara voia noastra pe proprietatea noastra cu scopul de a-si consolida ... (vezi toată discuția)