avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Revizuire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Revizuire

am facut toate demersurile in instantele romanesti pentru revizuirea dosarului dar ne-am lovit de respingerea tuturor si pe deasupra avocatul nostru pe care l-am platit nu a fost atit de preocupat sa ne spuna ca putem recuza procurorul sau completul de judecata si cererea de revizuire a fost respinsa pentru ca a avut acelas procuror care s-a ocupat de proces si care avea un interes sa nu deschid acel dosar pentru ca unul din martori era implicat in fapta .Daca mai facem o cerere de revizuire exista sanse sa fie admisa daca nu v-a fi acelas procuror s-au ce se mai poate face ?
Cel mai recent răspuns: melinaR , utilizator 21:37, 21 Septembrie 2011
Doar sa sesizati CEDO v-ar ajuta daca v-au fost incalcate drepturi si libertati fundamentale si daca va mai aflati in termenul de 6 luni de la judecarea recursului care a dus la depunerea cererii de revizuire.
nu mai sant în termen pentru ca a trecut un an și nu mai e cam nimic de făcut dar ma voi interesa de acea camera la senat și încerc și acolo dar cred ca pana voi ajunge eu acolo termina și el jumate din pedeapsa și poate se indura ai noștri aleși sa introducă codul sau o lege mai favorabila sa beneficieze și el de ea.mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abtinerea si si recuzare FRD FRD Pot face cerere de recuzare la CAB impotriva unei judecatoare ce face parte din completul de a solutioana o cerere de revizuire pe motivul ca sotul acesteia a ... (vezi toată discuția)
Stramutare proces - conditii tusu tusu Buna ziua, miercuri, 2 aprilie, am o contestatie in anulare la Curtea de Apel. din cate inteleg, contestatia va fi judecata de aceiasi judecatori pe care ... (vezi toată discuția)
Motiv de recuzare justlegal justlegal Am făcut contestație în anulare, dosarul a fost repus pe rol și repartizat aceluiași complet.[b] Este sau nu un motiv de recuzare conf. art. ... (vezi toată discuția)