avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... urmatoarea proba de foc:logika
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

urmatoarea proba de foc:logika

Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat timp avem alocat pt fiecare sectiune, pt pictatul rezultatelor..pe site-ul inm nu este specificat totul f clar. mai stie cineva de alte surse de subiecte de logika precum se dau la inm in afara de cele date la ex de admitere in anii precedenti?
Bafta in continuare!
Cel mai recent răspuns: ContSters62515 , utilizator 14:15, 11 Septembrie 2008
Sunt unul dintre candidatii care au trecut de proba eliminatorie.Mi se pare scandalos si chiar ticalos X-( acest test de perspicacitate care chiar daca face o diferenta de perspicacitate intre candidati, totusi sub aspectul departajarii profesionale nu are absolut nicio valoare, aceasta departajare fiind realizata prin testul grila dat.Si personal nu cred ca unul care obtine un punctaj mai mare la perspicacitate si care ii faciliteaza intrarea la inm ar fi un magistrat mai bun decat unul care la testul grila juridic a obtiunut un punctaj mai bun decat cel care a intrat la inm datorita punctajului mare la logica desi in realitate acesta luase mai putin la grila juridica! asta este!!! Cu astia defilam! Testul grila juridic si interviul ar fi fost suficiente pentru admitere inm. Sau mai bine decat logica bagau spete.
Buna!

sunt nou pe aici..

v-as ruga, sa-mi spuneti -daca e in acord cu regulamentul forumului- pt fiecare materie, care ar fi autorii dupa care ati invatat.. intentionez anul viitor sa dau si vreau sa ma apuc din timp.

Mersi
Ultima modificare: Marți, 9 Septembrie 2008
ContSters64532, utilizator
Iti pot spune ce am invatat eu:
-civil-p.g.-G.Boroi
- reale- C. Barsan
-obligatii-C.Statescu si C.Barsan
-contracte si succesiuni-Deak
-procedura civila-V.M.Ciobanu si G.Boroi
-penal-Mitrache
-procedura penala-Neagu.
P.S. Mentionez ca am trecut de grila.:D
SPOR LA INVATAT!!!
Magdan a scris:

Iti pot spune ce am invatat eu:
-civil-p.g.-G.Boroi
- reale- C. Barsan
-obligatii-C.Statescu si C.Barsan
-contracte si succesiuni-Deak
-procedura civila-V.M.Ciobanu si G.Boroi
-penal-Mitrache
-procedura penala-Neagu.
P.S. Mentionez ca am trecut de grila.:D
SPOR LA INVATAT!!!

Stimate Coleg - de Forum!!!
Te rog frumos, dacă se poate şi dacă nu sunt indiscret, să ne spui şi nouă ce fac. de drept ai terminat, când şi a câta oară ai dat la INM.
Cu stimă, respect şi consideraţie, INM.:coffee:
Univ. de Vest-Timisoara in 2003 si de atunci perseverez!
Sper ca nu v-am dezamagit cu raspunsul meu!

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Grup de studiu pentru inm 2010 blues_blue blues_blue Va salut si va urez inca de la intrarea mea pe forum mult noroc la vara la examen. Am dat si eu anul trecut, din pacate nu am fost in stare sa trec de grila. ... (vezi toată discuția)
Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)