avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... o mama disperata,cer ajutor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

o mama disperata,cer ajutor

am un copilas de 6 luni cu concubinul luindui si numele insa eu mam despartit cand avea doar 3 luni ,eu sunt maritata si acum nu pot sa mai scap de concubin vine mereu cu pretextul sa vada copilul dar nu contribuie cu nimic la cresterea lui,inca nu am facut nici un demers inmpotriva lui noi stam in strainatate.vrea sa-mi faca numai rau si mai este si violent verbal as vrea sa stiu ce as putea face si daca pot sa mai trec copilul pe numele meu? vreau ras urgent
Cel mai recent răspuns: daryo , utilizator 23:48, 4 Octombrie 2011
va multumesc mult pt raspunsuri tatal nu este italian cu toate ca are o munca stabila el mai mereu nu are bani chiar si ieri mam intalnit cu el pt a vedea copilul si a zis sai arat cat am cheltuit cu baiatul sami dea bani (nici macar pampers la baiat nu a adun ce sa mai vb sami dea banii cheltuiti) si la plecare iam zis de bani stiti ce mia zis? c anu are la el decat vreo 40 de euro ca ii are acasa si nu ia luat la el asta poate fii numit tata pt copilas? hainute nu ii cumpara cu pretexul ca nu stie ce marimi poarta dar nici macar nu are intentia el se da in spectacol cu alte treburi pe mn nu ma intreseaza dar macar daca las vedea ca isi da interesul nimik.....ce pot sa mai spun sunt hotarata sa gasesc un avocat tot ieri am vb cu el si am incercat sa rezolvam pe cale amicala dar nu vreasi una peste alta el crede ca copilul nu ar fii al lui si al sotului si parintii lui la fel acum cu d-zeu inainte...eu iam zis ca vreau drepturile copilului si el mia zis ca o sa mi le dea dar cand nu stiu ca din gura pot zice si eu multe nu?
imi pare rau sal dau in judecata ca stiu ca bani nu are niciodata dar nu am alta solutie ca nu imi da
puteti sami raspundeti si mie :daca tatal copilului ma da el primul in judecata are vreo sansa sa-mi ia copilul?pt ca duminica am avut o discutie si zicea ca nu stie ce sa mai faca si a zis ca e mai bn daca ar trece baiatul pe numele meu si ca e sigur ca eu lam pacalit ca este copilul lui si crede ca este al sotului si ca am facut asta ca sa obtin bani de pe urma lui tin sa mentionez ca un test adn este ff scump aici si iam zis ca in ziua cand nu munceste sa mearga cu mn sa trec baiatu pe numele meu si iam zis daca urmaream asta nu mai vb cu el actionam direct adica il dadeam in judecata dar nu am facuto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cer ajutor urgent daryo daryo am probleme cu ex concubin si am un baietel cu el trecut pe numele lui si suntem in italia ca drept urmare copilul este nascut aici este deci italian eu sunt ... (vezi toată discuția)
Despartire- concubinaj cu minori; violenta in familie Greso Greso Buna ziua. am fost in concubinaj si de multa vreme nu neam intales de mult ma batea dar nam zis la nimeni ca ma fost rusine. Da intro zi mam dus acas si ma zis ... (vezi toată discuția)
Bună ziua Petruta_ionela Petruta_ionela Va rog frumos sa ma ajutați am un copilaș de un an tatăl copilului de f multă vreme vb cu mine f urat. Menționez k nu sunt căsătorită legal cu el ... (vezi toată discuția)