Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIU CRESTERE COPIL PENTRU TATA

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema: incepand cu data de 05.10.2011 sotul meu si-a pierdut locul de munca. Avem un copil pentru care am efectuat eu 7 luni din CIC, apoi m-am reintors la munca. Intrebarea este...sotul poate sa beneficieze acum de concediu pt cresterea copilului, avand in vedere ca baiatul va face 2 ani in aprilie anul 2012? Deasemenea, mentionez ca anterior nasterii copilului, sotul are doar 9 luni lucrate cu carte de munca. A fost student pana in iunie 2009, apoi din august 2009 s-a angajat. Va multumesc pt viitoarele lamuriri! O zi buna!
Cel mai recent răspuns: yna_85_ro , utilizator 13:48, 6 Octombrie 2011
Da, daca a fost student la zi.Amanunte aflati de unde luti indemniatia momentan
Va rog sa ma scuzati insa mai am o intrebare...beneficiaza de CIC chiar daca el a terminat facultatea in iunie si angajarea s-a facut in august...a fost student la zi insa a existat o intrerupere de apropae 3 luni
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatic in cic AlexaR AlexaR Buna ziua! Am o nelamurire. Momentan sunt in CIC (eu, mama) de 8 luni. Sotul meu a aflat ieri ca va fi disponibilizat. Este posibil ca eu sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)
Concediu pt cresterea copilului clau_dia clau_dia sunt angajata din decembrie 2009 la firma la care lucrez si acum,anterior am lucrat iunie-august 2009 la o alta firma dar am intreruperea asta de 4 luni deci e ... (vezi toată discuția)
Acte pentru cic cristinici cristinici Buna ziua!V-am prezentat situatia mea intr-un subiect mai vechi,Pe scurt in iunie am fost disponibiliazata,iar din iulie am intrat in somaj.Am intrerupere pe ... (vezi toată discuția)