avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ultima proba: interviul
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ultima proba: interviul

Bafta multa celor care sustin proba interviului in primele zile! pls puteti sa ne spuneti si noua, celor care dau interviul mai incolo cu ce fel de intrebari v-au " torturat"? intrebarea e valabila si pt cei care au trecut in anii trecuti de aceasta proba.. ms anticipat..:coffee:
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 18:55, 18 Septembrie 2008
ms amy:)..hai ca ne-ai mai " luminat" cat de cat! asteptam cu interes si alte impresii ale celor care au dat proba interviului!
Buna ziua tuturor!
Sper ca nu am intervenit prea tarziu si ca mai pot ajuta pe cineva cu impresiile mele despre interviu.
Am fost la comisia 2 si am avut mari emotii inainte de interviu. In schimb mi s-a parut foarte ok si chiar mi-a facut placere sa discut cu oameni care impuneau un mare respect. Mentionez ca pe toti i-am vazut prima data, dar m-au impresionat in mod placut.Cred ca ideea e sa te simti bine in pielea ta ca sa faci o impresie buna.
De pregatit v-as sugera sa cititi Codul deontologic, sa va ganditi la motivatia personala si la cateva calitati care va recomanda. In rest, sinceritatea cred ca e la mare pret si, inainte de toate, sa fi om.
Ma refer aici si la punctul de vedere al psihologului, care cred ca urmareste latura umana. De exemplu, pe mine m-a intrebat ce as face daca as fi anuntata in timpul sedintei ca cineva foarte apropiat mie a avut accident si e in coma? Eu am fost sincera...
Va doresc mult succes si sa ne vedem cu bine la INM!
stie cineva cand se afiseaza rezultatele ? nu cred ca au de ce sa mai amanane afisarea lor...eu aveam senzatia ca azi aflam si noi rezultatele...
probabil maine ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interviul pentru admitere in magistratura madalina delia madalina delia Buna ziua, Sper sa scriu unde trebuie..... Va rog, imi poate spune cineva in ce consta interviul care se sustine pentru intrare in magistratura, dupa ce ai ... (vezi toată discuția)
Concurs functionari publici-interviu AnaMariaaN AnaMariaaN Buna ziua! Am si eu o intrebare referitoare la proba interviului din cadrul concursului pt ocuparea unei functii publice. Se pun intrebari si din bibliografie ... (vezi toată discuția)
Consilier de probatiune paulabb paulabb Stie cineva despre concursul de consilier de probatiune? ceva mai concret, cineva care a participat deja odata la el? daca da, cum e interviul? (vezi toată discuția)