Bafta multa celor care sustin proba interviului in primele zile! pls puteti sa ne spuneti si noua, celor care dau interviul mai incolo cu ce fel de intrebari v-au " torturat"? intrebarea e valabila si pt cei care au trecut in anii trecuti de aceasta proba.. ms anticipat..:coffee:
Buna ziua tuturor!
Sper ca nu am intervenit prea tarziu si ca mai pot ajuta pe cineva cu impresiile mele despre interviu.
Am fost la comisia 2 si am avut mari emotii inainte de interviu. In schimb mi s-a parut foarte ok si chiar mi-a facut placere sa discut cu oameni care impuneau un mare respect. Mentionez ca pe toti i-am vazut prima data, dar m-au impresionat in mod placut.Cred ca ideea e sa te simti bine in pielea ta ca sa faci o impresie buna.
De pregatit v-as sugera sa cititi Codul deontologic, sa va ganditi la motivatia personala si la cateva calitati care va recomanda. In rest, sinceritatea cred ca e la mare pret si, inainte de toate, sa fi om.
Ma refer aici si la punctul de vedere al psihologului, care cred ca urmareste latura umana. De exemplu, pe mine m-a intrebat ce as face daca as fi anuntata in timpul sedintei ca cineva foarte apropiat mie a avut accident si e in coma? Eu am fost sincera...
Va doresc mult succes si sa ne vedem cu bine la INM!