Menajera angajata cu contract mi-a furat din casa bijuterii valoroase de familie pe care,cu sotul ei,le-a valorificat cu contracte la diverse case de amanet.la politie atat ea cat si sotul au recunoscut cu lux de amanunte totul.Dupa 4 luni,cand a fost chemata la procuratura,a schimbat declaratia afirmand ca sotul meu i-ar fi oferit TOATE bijuteriile in scop de a intretine relatii sexuale.Bijuteriile i-ar fi fost oferite pe rand (si au fost vreo 45 de contracte la amanet,cu cate 3-4 obiecte)
Procuroarea a intors dosarul spre politie pentru confirmarea sau infirmarea acestor noi aspecte.Nu exista nici o proba inafara de spusele doamnei respective.
Cum ar trebui ea sa dovedeasca cele afirmate?
Stiu ca disjungerea doasrului a fost corecta dar in hartia pe care am primit-o scrie si ca am drept de contestatie in 20 de zile.
Daca voi contesta minciunile spuse de ea,voi avea castig de cauza?
justitia nu este o barfitoare intriganta insa trebuiesc avute in vedere toate aspectele pentru solutionarea unei cauze.
functie de cine si ce o invata pe acea menajera dosarul ar putea sa se solutioneze in timp indelungat si probabil ca acesta este si interesul celor in cauza.
Procuroarea a propus in solutia de intoarcere a dosarului la politie si aspectului testarii invinuitei cu poligraful.
Aici sunt 2 aspecte:
-daca invinuita accepta
-ce relevanta ar avea un test care sa dovedeasca ca minte pentru rezultatul anchetei
Credeti ca ar fi posibil sa fie propus la test si sotul menajereai,cel care,de fapt este in spatele faptelor ei?El este un vechi jucator de ,,pacanele"
Nu mai stiu daca am precizat ca sotul menajerei este si el invinuit de complicitate (dovedita)
Este foarte destept (escroc),a lucrat foarte putin in viata lui,si cred ca a lui a fost ideea de a schimba declaratia,sperand astfel sa scape de acuzatia de complicitate la furt.
Daca ea ramanea la prima declaratie,recunoasterea faptelor,putea sa ramana cu 1/3 din pedeapsa si aceea cu suspendare,din cate m-am informat.
Test poligraf
alexandrugroza
Buna seara.
Subiectul propus de mine a fost intors pe toate partile, am citit pe internet cateva opinii interesante despre acest test poligraf.
Saptamana ... (vezi toată discuția)