Ma confrunt cu urmatoarea situatie:
Vineri, pe 14.10.2011, am primit de la lichidator notificarea deschiderii procedurii generale a insolventei.
Mentionez ca pana la acea data nu am avut cunostinta de existenta acestui dosar pe rolul tribunalului. Am verificat astazi la arhiva dosarul si am constatat ca citarea s-a facut la vechiul sediu social, in conditiile in care exista din luna noiembrie a anului trecut mentiunea inregistrata la ONRC de schimbare a denumirii si sediului. Asadar, la momentul introducerii cererii creditorului sediul era schimbat.
Intrebarea mea este cum procedez?
Ma gandeam
1. Sa trimit adresa la tribunal de urgentare a redactarii sentintei si cerere expresa sa mi se comunice sentinta la sediul social;
2. Sa promovez deja recurs si atunci cand voi primi sentinta sa-l mai completez, daca e cazul;
3. Sa solicit si suspendarea hotararii judecatorului sindic, considerand ca situatia mea, in care nu am fost citata, se asimileaza cu cea de la art.8, alin.5 lit. a), mai exact respingerea contestatiei debitorului, introdusa in temeiul art. 33 alin.4.
Va rog sa ma ajutati daca v-ati mai confruntat cu astfel de situatii.
multumesc anticipat.
Exact. Mi se pare un abuz fantastic.
Oricum, multumesc pentru sfaturi.
Maine voi depune recursul, cu cerere de suspendare si voi face o cerere de suspendare separat. As incerca pe ordonanta presedintiala, am vazut doua sentinte prin care s-a admis.
Deja aproape am finalizat si recursul si cererea de suspendare provizorie.
Nu gresesc daca spun ca cererea de suspendare provizorie o depun direct la Curtea de Apel, nu? Eu asta consider ca e instanta competenta, avand in vedere ca va judeca recursul.
Cautiunea o voi plati in cuantum de 500 de lei, pentru ca eu contest sentinta data cu citare nelegala.
Multumesc anticipat.
Fond
cercetasa
proces loviri si alte violente in recurs la tribunal.
judecat fondul.
cum ar putea fi trimis din nou dosarul in instanta pe fond la judecatorie? (vezi toată discuția)
Judecata in recurs
ro280988
Buna ziua.
Se da urmatoarea ipoteza: cerere de chemare in judecata introdusa la Judecatorie, apelul exercitat la Tribunal, recursul exercitat la Curtea de ... (vezi toată discuția)