Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

In cazul in care particip la recensamantul populatiei, mi se suspenda dreptul la ajutorul de somaj ? Ma refer la perioada de dupa recensamant. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:55, 18 Octombrie 2011
Intrebati la Agentia de Somaj care se pare ca au primit indicatii speciale pentru aceasta situatie cu recensamantul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somajul se suspenda ? petro250 petro250 In perioada 20-31 octombrie 2011 voi participa la recensamantul populatiei ca recenzor. Pentru acest serviciu o sa fiu platita cu 50 lei brut/zi. In acest ... (vezi toată discuția)
Recenzor aflat in somaj Imprevizibila Imprevizibila Sunt recenzor pentru recensamantul populatiei si al locuintelor, aflandu-ma in somaj. Mi s-a comunicat ca in aceasta perioada mi se suspenda somajul si exista ... (vezi toată discuția)
Somer in plata si conventie civila ocazionala (15 zile)? dona77 dona77 Buna ziua! In cazul unui somer in plata care ar incheia o conventie civila (de ex., pt indemnizatia de recensamant oct.2011) de scurta durata (doar 15 ... (vezi toată discuția)