Cristel_DC a scris:
problema se pune ca ei au ales aleator 7 persoane din 6000, legea se face aleator ???
de ce nu ia laut pe toti ??
Pentru ca nu este fezabil "sa-i ia pe toti". Dupa cum probabil stiti, exista o sumedenie de infractiuni savarsite cu violenta pt care instantele dau pedepse cu suspendare (presupunand ca se ajunge in instanta). In conditiile astea ar fi o gluma proasta (sigur, glumele proaste nu-s neaparat o raritate in contextul actual) sa umple puscariile cu ...traficanti de biti. Masura isi propune nu sa eradicheze p2p-ul, pentru ca asta e evident imposibil, ci doar sa tempereze elanul celor care traficheaza mai mult sau mai putin 'ilegal' continut protejat de copyright. Adica un fel de Baba Cloanta. Pentru 'furtisag' marunt, acum cateva sute de ani se practica expunerea in piata publica dupa traditionalul tavalit prin catran si fulgi. Este nevoie de cativa 'vinovati' publici pentru a-i speria pe vinovatii ramasi in anonimat.
nu cred ca sunt persoane in tara asta care nu au muzica downlaodata in calculator
si sincer nu am am folosit dc++ de cel putin un an ptr ca folosesc torente
Ar trebui sa fie limpede ca aplicatia folosita importa minimal. cata vreme efectul este acelasi: partajarea de continut protejat de lege. Pe viitor ar fi recomandabila utilizarea exclusiv a trackerelor private si evitarea celor publice. Cu atat mai mult cu cat nu va ridica nimeni statuie daca "sheruiti" mai mult decat altii.