avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... aimr perchezitie DC++
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

aimr perchezitie DC++

buna ziua
nu pot sa pun intregul mesaj dar pana rezolv am cateva intrebari
Ultima modificare: Vineri, 21 Octombrie 2011
Cristel_DC, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristel_DC , utilizator 21:19, 1 Noiembrie 2011
Da, cererea inaintati-o politistului care se ocupa de dosarul dvs. Incercati sa insistati de cate ori este nevoie pt a va recupera calculatoarele.
Cristel_DC a scris:

problema se pune ca ei au ales aleator 7 persoane din 6000, legea se face aleator ???
de ce nu ia laut pe toti ??

Pentru ca nu este fezabil "sa-i ia pe toti". Dupa cum probabil stiti, exista o sumedenie de infractiuni savarsite cu violenta pt care instantele dau pedepse cu suspendare (presupunand ca se ajunge in instanta). In conditiile astea ar fi o gluma proasta (sigur, glumele proaste nu-s neaparat o raritate in contextul actual) sa umple puscariile cu ...traficanti de biti. Masura isi propune nu sa eradicheze p2p-ul, pentru ca asta e evident imposibil, ci doar sa tempereze elanul celor care traficheaza mai mult sau mai putin 'ilegal' continut protejat de copyright. Adica un fel de Baba Cloanta. Pentru 'furtisag' marunt, acum cateva sute de ani se practica expunerea in piata publica dupa traditionalul tavalit prin catran si fulgi. Este nevoie de cativa 'vinovati' publici pentru a-i speria pe vinovatii ramasi in anonimat.

nu cred ca sunt persoane in tara asta care nu au muzica downlaodata in calculator
si sincer nu am am folosit dc++ de cel putin un an ptr ca folosesc torente

Ar trebui sa fie limpede ca aplicatia folosita importa minimal. cata vreme efectul este acelasi: partajarea de continut protejat de lege. Pe viitor ar fi recomandabila utilizarea exclusiv a trackerelor private si evitarea celor publice. Cu atat mai mult cu cat nu va ridica nimeni statuie daca "sheruiti" mai mult decat altii.
Ultima modificare: Marți, 1 Noiembrie 2011
cga43, utilizator
la share aveam foarte putin mai mult aveam in calculator
eu inteleg ca trebuie sa dea un exemplu da sa fie exemplu chiar asa ``aleatoriu`` ca asta nu inteleg
cel de la politie mi-a zis ca o sa mi le dea dupa c o sa sa le dea aimr raspuns
si pana nu le da un raspuns nu o sa mi le dea ca in functie de aceasta o sa imi stearga ce e ilegal din calculator si o sa mi le dea inapoi
dar acu cat dureaza nimeni nu stie
daia incerc sa caut raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda pe internet 2008 shakur shakur Buna ziua, astazi, 8 iulie 2008, am primit o vizita neasteptata la firma din partea S.I.F.D.G.P.M.B.. Se pare ca in luna decembrie, am folosit renumitul ... (vezi toată discuția)
O mama disperata Baiatul meu, de 18 ani si jumatate, elev in clasa a XII-a a fost conectat prin programul Direct Connect (DC) la o retea de mii de utilizatori de calculatoare ... (vezi toată discuția)
Ip-ul proba valida sau nu in instanta? romanas romanas fiecare pc care e utilizat pe net are un IP...router..proxy..Avand in vedere ca toate retelele de inet sunt supraterane (cabluri peste blocuri din scara in ... (vezi toată discuția)