avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... teren langa frontiera
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

teren langa frontiera

Tot timpul ma lovesc de o problema am teren in apropierea frontierei cu Ucraina si de fiecare data cand efectuez lucrari trebuie sa dau raportul la sectorul politiei de frontiera cum e posibilasa ceva intr-o tara libera si membra a UE am ajuns mai rau ca-n epoca de trista amintire ca-n ghetouriile si lagarele fasciste suntem.Ce procedura e in vigoare cu privire la proprietatiile ce sunt situate la granita?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 17:31, 23 Octombrie 2011
Asa se intampla cand aveti ca vecin o tara intreaga. Probabil ca pe terenul dvs. mai trece si pe culoarului de protecţie a frontierei de stat.

Ce vor mai exact cei de la politia de frontiera, ce va intreaba?
Ultima modificare: Duminică, 23 Octombrie 2011
Alexandru Munteanu, Avocat
Ce culoar de protectie atunci nu mai puteam intabula acest teren nu mai e cortina de fier ca sa vem nevoie de culoare de protectie.Cei de la frontiera doresc tot timpul sa-i instiintez cand merg cand vin exemplu intr-o dimineata am mers pe la 6 si au venit cu un intreg arsenal jeepuri si atv-uri asata nu mai e democratie e constrangere fata de cetateni onesti care nu se ocupa cu lucruri murdare.Nu e un teren intr-un loc dosnic se vede ca e pe o coasta asa trebuie sa procedeze frontieristii?
Exista criteriile de securitate Schengen care se implementeaza iar politia de frontiera este sub presiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezıdent permıs de sedere brhns brhns sunt turc am permıs de sedere termen lung rezıdent ce ın romanıa! am drept sa ıntru zona shengen fara ... (vezi toată discuția)
Limita de competenta a unui politist de frontiera victima frontieristilor victima frontieristilor buna ziua locuiesc in zona de frontiera cu serbia si acum doua zile am fost cu familia la resita drum cu adevarate peripetii de iti vine sa renunti deoarece ... (vezi toată discuția)
Este sau nu obligatorie casca? Adrian Copil Adrian Copil La un ATV (pe certificat scrie motociclu) cu capacitate cilindrica 300 cc, inmatriculat, pentru care este necesar permis categoria "B", este sau nu obligatorie ... (vezi toată discuția)