Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Asigurari de sanatate pt asociat unic

Buna ziua!

Am si eu o intrebare.Ca asociat unic platesc asigurari de sanatate dupa dividende.In cazul in care ma angajez cu 2 ore la firma unde sunt asociat unic voi plati aceste asigurari tot dupa dividende sau dupa salariul de incadrare?
Cel mai recent răspuns: C_Adina , utilizator 16:26, 24 Octombrie 2011
Daca va angajati la propria firma cu contract de munca cu timp partial, platiti asigurarile sociale si celelalte la salariul pe care il veti avea in contract.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl bogdanm82 bogdanm82 Buna ziua, As avea cateva nelamuriri in legatura cu infiintarea unui SRL, pentru care nu am gasit raspuns in ghidurile de infiintare a SRL-urilor gasite pe ... (vezi toată discuția)
Contract munca asociat unic oviiul oviiul buna ziua, sunt asociat unic si administrator la o societate cu raspundere limitata , domeniul de activitate comert, pot sa ma angajez cu contract de munca ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului? lilyana21 lilyana21 Buna seara, Am terminat masteratul in iulie iar in august m-am angajat ca administrator cu 4 ore la societatea infiintata de mine fiind asociat ... (vezi toată discuția)