Buna ziua. Am si eu un card de cumparaturi si luna trecuta am fost sa platesc minimul de plata adica 120 ron dar angajata mi-a facut chitanta cu 1200 ron. In acea zi fara sa stiu de greseala facuta de angajata am fost si am facut o interogare de sold dupa care am facut o plata cu cardul. Dupa 2 zile am vrut sa mai fac o plata cu cardul si am aflat ca am fonduri insuficiente, am sunat la call center-ul bancii unde mi s-a spus ca sa facut o stornare de sold dar eu nici macar nu am fost anuntat. Am asteptat sa-mi vina instintarea de plata si am avut marea surpriza sa vad ca am un minim de plata foarte mare adica tot ce cheltuisem si mi s-a spus ca trebuie sa platesc acea suma deoarece am depasit limita de credit. Cum pot depasi o limita de credit daca aceasta este o limita?
Si are voie o functionara sa retraga o suma de bani dintr-un cont fara sa anunte titularul?
Va multumesc si astept un raspuns
Am fost si am discutat cu directoarea bancii i-am explicat despre greseala si mi-a spus ca nu poate sa faca nimic si ca trebuie sa achit toata suma cheltuita ca minim de plata
Tap ispasitor
Vasi_Alecs
Buna,
As dori sa va supun atentiei urmatoarea speta:
am lucrat in banca ,pe functia de casier,si am fost obligat de catre directorul sucursalei sa execut ... (vezi toată discuția)