avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partea mea la mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partea mea la mostenire

Buna seara,
Va rog sa ma lamuriti in uramtorea problema.Mama mea a decedat in 2003 iar pe urma ei a ramas un apartament,suntem 2 frati din care fratele meu a decedat in 1998 inaintea mamaei,si fratele meu are la randului lui 2 copii,din care unul a decedat 2009 avand si el la randul lui un copil.In urma decesului mamei nu s-a facut succesiunea.Tin sa mai spun ca eram frati vitregi.iar mama era singura proprietara a apartamentului deoarece nu s-a recasatorit.Pentru efectuarea succesiunii care ar fi pasii,si care este partea mea de mostenire?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: lupcris , utilizator 09:40, 27 Octombrie 2011
Multumesc pentru toate informatiile primite,voi contacta un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune cu testament si mostenitori rezervatari Statescu Statescu Buna ziua! Tatal, decedat mai demult. Mama, decedata de aproape un an. Au avut un baiat si o fata, care la randul lor au cate 2 copii, fiecare. Fata are de ... (vezi toată discuția)
Succesiune - certificat calitate de mostenitor, mandat-imputernicire Epuree Epuree Ziua ziua, Vream sa dezbatem succesinea pe ambi parinti, suntem 5 frati, din care: - un frate mort (predecedat) inaintea ambilor parinti ( la rindul lui ... (vezi toată discuția)
Mosteniri drept de proprietate nico radu nico radu buna ziua incep prin a va spune ac mama a decedat in 2003 atunci nu am facut succesiunea .in urma ei am ramas eu ,fratele meu care a decedat si el in 2007 ... (vezi toată discuția)