Buna ziua,
Am lucrat pe contract de 4 ore ( part time) timp de 3 luni la un srl.
Problema este este in felu urmator. Pe data de 6.10.2011 am semnat decizia de desfacere a contractului de munca, de bun acord ambele parti, singura problema ar fi ca in momentul semnarii mi s-a promis si achitarea platii pe luna septembrie. Bani care nu au mai venit nici in ziua de azi, din contra mi s-a comunicat ca sunt sanse sa nici nu ii mai primesc ca nu au. Mentionez ca nu am primit in nici una din luni fluturas de plata, efectiv banii s-au primit la sfarsitul lunii curente.
Exista vreo posibilitate de a face plangere la ITM pe aceasta cale pentru rezolvarea problemei si sa ii oblige sa imi achite plata restanta?
Va multumesc anticipat.
Am inteles, dar ITM-ul poate face un control la ei pentru ca v-am spus fluturas nu am primit nu am semnat nimic de primire a banilor, banuiesc ca pot face controale daca se face plangere?
Am inteles, dar ITM-ul poate face un control la ei pentru ca v-am spus fluturas nu am primit nu am semnat nimic de primire a banilor, banuiesc ca pot face controale daca se face plangere?
In urma sesizarii dvs, ITM-ul va controla ceea ce ati specificat in sesizare si o sa va dea un raspuns ... in paralel cu sesizarea ITM-ului puteti depune si actiunea in instanta..
Neplata salariului
danutz69
Sunt in situatia de a nu fi primit salariul aferent ultimelor 3 luni , iar angajatorul find un ong vine cu tot felul de justificari mai mult sau mai putin ... (vezi toată discuția)