avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... bani dati fara acte legale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

bani dati fara acte legale

am imprumutat in luna septembrie o cunostinta cu 1500 ron si 350 E,si ma tot amana cu returnarea sumei,mentionez ca nu am facut nici un act oficial si nici martori nu am,doar o simpla hartie scrisa de persoana respectiva numai cu suma imprumutata si data,exista o cale legala ptr.a-mi recupera suma?
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 09:36, 8 Noiembrie 2011
credeti-ma ca am incercat pe cale amiabila,si persoana respectiva nu-mi raspunde nici macar la telefon
O plangere penala ar fi un prim pas...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut intre persoane fizice vrani vrani Buna seara ! Am imprumutat unei persoane o suma de bani pt. doua luni , si am facut act scris de mana , cum ca i-am dat suma x semnatura si ca a primit suma x ... (vezi toată discuția)
Actiune in raspundere contractuala, contestatie in anulare diana_2012 diana_2012 Trei \\"prieteni\\" X, Y, Z asociati si angajati intr-o firma XYZ imprumuta in anul 2007 o suma mare de bani de la S si ii depun in contul firmei in prezenta ... (vezi toată discuția)
Recuperare suma de bani imprumutata Maritt Maritt Buna ziua, Puteti va rog sa imi spuneti care sunt pasii ce trebuiesc urmati pentru a recupera o suma de bani? Anul trecut o ruda a imprumutat unui prieten ... (vezi toată discuția)