avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cea mai simpla forma legala...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cea mai simpla forma legala...

Buna ziua!
De cativa ani detin un site care a inceput sa fie accesat destul de des, astfel incat ma gandesc sa incerc sa gazduiesc niste bannere, contra cost. Intrebarea mea este urmatoarea:
Care este cea mai simpla forma legala prin care sa pot face acest lucru (sa vand publicitate)? Mentionez ca nu am timp (si nici bani) pentru facut firme, asociatii familiale etc. si nici nu ar renta, atata vreme cat incasarile vor fi mai mult simbolice (daca vor fi! :">). Ma gandesc la un PFA, dar as fi incantat sa aflu ca exista o cale si mai simpla...

Multumesc pentru eventualele raspunsuri!
Ultima modificare: Luni, 7 Noiembrie 2011
user_5, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina Alexandrescu , Contabil 02:10, 13 Noiembrie 2011
Niciun raspuns intr-o saptamana. ...posibil sa nu fi postat la rubrica potrivita? in acest caz, rog un moderator sa mute topicul acolo unde ar trebui sa-i fie locul... Multumesc.
Cele mai simple variante sunt SRL si PFA in principiu....daca doriti sa evitati SRL, puteti opta pentru PFA neplatitor de TVA cru obiect de activitate principal prevazut de codul CAEN 5819 (Alte activitati de editare, care cuprinde inclusiv editarea on-line de materiale publicitare)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen scriere articole in limba engleza Alexandru342 Alexandru342 Buna ziua. As vrea sa deschid un SRL-D, avand ca obiect de activitate scrierea de articole in limba engleza, pentru siteuri din strainatate, activitatea fiind ... (vezi toată discuția)
Cod caen pt un srl cu activitati de design grafic 2d,3d si web CrisuS CrisuS Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL in care voi fi si angajata ca Art Director/Graphic Designer, pentru a aplica la programul Start-up Nation 2017. Am ... (vezi toată discuția)
Este necesar caen de tiparire? ionelbaciu87 ionelbaciu87 Buna ziua avocatnet.ro, Ma gandesc sa incep o afacere cu felicitari/invitatii/calendare/etichete de sticle/etc.. personalizate pe care sa le fac la ... (vezi toată discuția)