avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Instanta competenta contestare Decizie ANOFM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Instanta competenta contestare Decizie ANOFM

Care este instanta competenta sa judece contestatia la o decizie ANOFM prin care se imputa o anumita suma ce a fost platita ca ajutor de somaj?
av.antoanelageaman a scris:

multumesc pentru raspunsul competent , stimate coleg.

in ce masura apreciati ca s-ar sustine si o ordonanta presedentiala de suspendarea executarii....

desigur intrebarea este adresata tuturor dornici sa raspunda, chiar si moderatorului care, de la sine putere, si fara nici o notificare prelabila, a mutat topicul la jurisprudenta, pentru a nu mai fi gasit....;)
as fi interesata cu ce drept a facut-o, ca in regulament nu scrie asa ceva....sau daca nu stim raspunsul , mutam intrebarea....:-/

Cu siguranta ca este chiar indicata procedura ordonantei presedentiale pentru suspendarea executarii, mai ales ca termenele sunt atat de lungi. Este chiar indicat sa introduceti actiunea pe ordonanta imediat dupa introducerea actiunii de fond.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta de solutionare Pilu Pilu Buna ziua, as avea o rugaminte, daca ma poate sfatui cineva: Am solicitat in scris Casei sectoriale de pensii a MAI sa-mi recalculeze pensia, in sensul de a-mi ... (vezi toată discuția)
Judecatorie sau tribunal sectie civila? OLGAS OLGAS Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti unde pot ataca hotararea Comisiei Centrale de Contestatii. La judecatorie sau la tribunal sectia civila? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizia pensionare NiculaeB NiculaeB din 18 ani grupa ll mi se ia in calcul doar 12, pe motiv ca in perioada cand am fost sef de compartiment ctc , AQ nu beneficiez de grupa ll.Mentionez ca in CM ... (vezi toată discuția)