avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificatul energetic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificatul energetic

am inteles ca pt a beneficia de reducerea impozitului pe lociunta daca ti-ai izolat locuinta cu banii proprii, este nevoie de un certificat energetic. va rog spuneti-mi cum se procura acest certificat si unde se depune? va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 18:53, 9 Noiembrie 2011
Trebuie sa realizati un audit energetic cu un auditor autorizat. Atentie, nu puteti izola partea exterioara a cladirii fara autorizatie de constructie. In cazul blocurilor trebuie izolat tot blocul.

Beneficiati de scutire de la plata impozitului pe imobile pentur 7 ani.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 158/2011 pentru aprobarea oug 18/2009 privind cresterea performantei energetice a blocurilor de locuinte. lege nr. 158/2011 gabi1983 gabi1983 \"Proprietarii apartamentelor din blocurile de locuinte si ai imobilelor care au executat lucrari de interventie pe cheltuiala proprie beneficiaza, in ... (vezi toată discuția)
Legea 158/2011privind cresterea performantei energetice a blocurilor de locuinte dodo2009 dodo2009 \"Art. 27^1 Proprietarii apartamentelor din blocurile de locuinte si ai imobilelor care au executat lucrari de interventie pe cheltuiala proprie beneficiaza, ... (vezi toată discuția)
Scutirea de impozit pentru imobilele izolate termic.... pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua, In Monitorul din 14 iulie 2011 am inteles ca s-a publicat o lege pentru scutirea de la impozit a proprietarilor care si-au izolat termic sau isi ... (vezi toată discuția)