avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Expulzarea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Expulzarea

Buna seara,am un prieten inchis in Germania,ancheta este in desfasurare,nu a primit sentiinta inca,se poate cere expulzarea in Romania si judecat aici dupa legile din Germania?Sau se poate cere expulzarea doar dupa sentiinta?Multumesc frumos.O seara buna.
Cel mai recent răspuns: ContSters228182 , utilizator 14:56, 13 Noiembrie 2011
BLU13 a scris:

Multumesc frumos.Am vrut sa mai intreb in Elvetia tot asa este privind la expulzare?Numai bine.


Transferul persoanelor condamnate se aplica si intre Elvetia si restul statelor semnatare. Nu rezulta ca ar fi imposibil ca persoanele straine pedepsite la inchisoare sa fie si ele expulzate, prin expulzare fiind transferate in intr-o inchisoare din statul de bastina. Vezi [ link extern ]

Expulzarea cetatenilor care n-au comis infractiuni ramane posibila si in Elvetia. Nu stiu precis care sunt reglementarile in privinta asta, dar banuiesc ca a cere ajutor social e motiv de expulzare, cu exceptia celor care au sedere permanenta in Elvetia sau nu pot fi expulzati din alte motive (de exemplu azilanti politici).
Multumesc frumos.Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extradare din spania in romania milimili milimili prietena mea executa o pedeapsa in Spania, pentru trafic international de droguri(nu stiu pentru cat timp). Este posibil ca dupa ispasirea pedepsei sa fie ... (vezi toată discuția)
Mandat european sorinabeica sorinabeica Buna seara imi poate explica si mie cineva ce inseamna mandat european de expulzare se face referire doar la tarile uniunii europene sau la toate ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie/ pensie handicap gradul ii din romania in olanda damma damma Buna seara, sunt o persoana cu handicap gradul II, accentuat si permanent pentru care primesc o indemnizatie lunara de la Guvern. Urmeaza sa ma mut in ... (vezi toată discuția)