Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Indemnizatia crestere copil se plateste pe luna anterioara?
Cel mai recent răspuns: drgaby , utilizator 23:13, 16 Noiembrie 2011
Da, se plateste pentru luna anterioara. De ex. in luna noiembrie se incaseaza indemnizatia pentru octombrie. (ca si logica: sa fie siguri ca pot sista plata in timp util in eventualitatea vreunui eveniment nedorit in ceea ce priveste viata copilului)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma nu a platit obligatiile catre stat standan54 standan54 Sunt angajat la o firma din octombrie 2016. Nu am primit salariul pe lunile noiembrie si decembrie 2016. Am aflat ca firma nu a platit obligatiile catre stat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului denied denied Buna ziua, Sotia mea va naste undeva la inceputul lui octombrie si e angajata de pe 1 ianuarie 2009. Poate beneficia de indemnizatia pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie maternitate 00Monica42 00Monica42 Am o nelamurire cu privire la indemnizatia de maternitate. Eu urmeaza sa nasc in luna August 2016. Din 01.01.2015 pana la 30.09.2015. am lucrat la banca. Din ... (vezi toată discuția)