Buna ziua ,
Banuiesc ca voi fi blamata , dar va rog frumos sa-mi raspundeti la urmatoarea situatie :
Anul viitor expira contractul (prelungirea de fapt) cu Dafi pe care "chiriasii" mei il aveau . Spun "chiriasii" pt ca noi nu am vrut sa incheiem contract cu ei . Mentionez ca este o locatie pentru care ei aveau contract numai pt 3/4 din proprietate. Problema este ca intrarea e comuna si eu nu am acces nici la spatiul meu (pe care ei nu au avut niciodata contract cu nimeni ) . In cazul in care ei nu vor iesi la termenul la care expira contractul eu , cf legii trebuie sa-i dau in judecata , lucru pe care nu doresc sa-l fac...sincer. Ce se intampla daca voi chema pe cineva , imi deschide usa ...si intru in spatiul in care ei nu au contract ? Din cate stiu eu ...(nu m-au lasat sa intru in casa decat o singura data) au facut niste modificari si spatiul respectiv a devenit cumva comun cu restul locuintei lor .
Multumesc anticipat pt raspunsuri
O sa incerc sa scriu putin poate reusesc sa ma fac inteleasa. In dispozitia pe care am primit-o de la Primarie , la art. 3 scrie negru pe alb ca respectiva DECIZIE constituie titlu executoriu dupa indeplinirea formalitatilor de publicitate imobiliara ...etc" (pe care eu le-am facut ) . Asta nu inseamna ca am deja un titlu executoriu si la data la care expira contractul chiriasului acesta se executa fara a fi nevoie sa mai deschid proces ? Asta nu inteleg eu . Ma sfatuiti sa incep proces de evacuare . Am nevoie de 2 titluri executorii ?
domnita ,aici primiti sfaturi...deciziile sunt ale dvs,
? nu vreti contract ?...dar evacuare inainte de termen ca sa nu pierdeti timpul..? cum ar fi daca tratamentul se incepe cu miult inainte de boala...
oricum .legea 10 ,oug 40 .etc...de citit si re..apoi consultati un alt av..
Stimate Domn , tocmai aceasta era ideea....de a primi mai multe sfaturi . Ca sa stiu ce decizie sa iau . Sa merg la un avocat asa cum ma trimiteti dvs ....stiu si eu .Si va asigur ca legile respective le-am citit si mi-au fost explicate de catre mai multi avocati Dar daca numai mergand la un avocat pot primii sfaturi, ma intreb dc mai exista astfel de forumuri ?
Astazi am aflat ca exista si cazuri in care judecatorul a hotarat sa nu se intre in proces de evacuare ci sa se treca direct la executare silita in baza Deciziei pe care a dat-o Primaria . Deci mai exista si alte posibilitati . De rezolvarea aceasta , care mie sincer imi pare mult mai simpla , de ce nu vorbeste nimeni ?
Va multumesc pt ajutor
Domnita ,
sfaturi ,vorbe,opinii,...toate bune, dar
"decizie care constituie titlu executoriu...."sau "executare silita in baza deciziei primariei..."
mergand la av. va fi mai clar ..totul
pentru dvs ...Cu respect.