avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Am incalcat vreo regula daca am postat o inregistrare ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Am incalcat vreo regula daca am postat o inregistrare intr-o scoala unde se interzice filmarea? Nu am specificat unde care scoala.

Bine v-am gasit, am o oarecare nelamurire si doresc cateva pareri, daca sunteti dispusi, desigur.
Daca postezi un anumit videoclip pe un SITE PUBLIC, dintr-o incinta scolara, fara ca persoana respectiva sa mentioneze numele liceului sau diferite detalii despre personajele care au participat la filmare, incalci vre-o regula? Doresc sa mentin, exista o regula impusa de liceu, prin care-ti interzice folosirea telefonului pentru a filma, complet de acord. Spre exemplu, revenind la subiectul principal, sa spunem ca persoana respectiva care a postat videoclipul, nu a filmat in acel moment, ci a primit documentul (filmat) dupa cateva zile.

Ultima modificare: Joi, 17 Noiembrie 2011
ContSters230095, utilizator
Cel mai recent răspuns: Crissa C , Consilier juridic 21:49, 19 Noiembrie 2011
ContSters230095 a scris:

S-a vazut, dar la cererea profesorilor videoclipul a fost eliminat si nu a fost difuzat de catre nimeni altcineva la TV, deci?

Ai impresia ca justitia este aceeasi cu logica ta si ca sti raspunsul la toate.Cunoastem atitudinea asta de adolescentin exuberant, dar mai vad ca simti teama cand te exprimi si asta este un lucru bun fiindca denota ca ai inteles ca ai gresit dorind sa schimbi ceva.
Si-ti mai dau un sfat: pe internet nu ai cum sa-ti stergi urmele, nici daca iti stergi un cont, nici daca stergi o postare ce ai efectuat-o.Exista intr-un server o amprenta a IP/lui tau si daca cineva vrea sa te gaseasca, te va gasi.Asa ca nu mai fi inocent sa faci gesturi pe care le poti regreta ulterior.
Sunt sigur ca esti un baiat bun, te preocupa ceea ce ai facut, altfel nu ne cereai ajutorul si mai am convingerea ca ti-ai invatat lectia.
Toti invatam din greseli!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitatea de youtuber si aparitia fetelor strainilor in videoclipurile mele petebz petebz pentru urmatorul scenariu am nevoie de acte? ... eu ies in strada si in videoclipul filmat de mine personajul principal sunt eu si diferiti oameni (straini) ... (vezi toată discuția)
Informatie in domeniul cred ca penal FRONZAT FRONZAT va rog sa ma ajutati. cineva care ma filmat de cateva ori, a postat pe you tube filmuletele. ce pot face in situatia asta? nu ma lasa in pace deloc si ma ... (vezi toată discuția)
Scandal filmari videoclip! ajutor! exe exe Bun deci am o problema care suna cam asa: Am filmat impreuna cu ai mei colegi un videoclip la piesa \\\\"E... - L....\\\\". Cantareata E. este reprezentata de ... (vezi toată discuția)