buna tuturor,sunt in proces cu un indivit care mia omorat sotul ,procesul se va tine la sfarsitul luni si asi dori sa stiu daca inculpatul nu are niciun venit cum poate sa ma despagubeasca pe mine ca sotia decedatului ma refer la cheltuielile de inmormantare si judecata deoarece am depus plangere la parchet si a trebuit sa ami iau un avocat.multumesc anticipat ,cu rspect
Dupa ce sentinta va ramane definitiva,o investiti cu formula executorie.Ulterior va adresati executorului judecatoresc pentru a proceda la executarea silita.Daca condamnatul (viitorul,probabil) nu va avea la acel moment salariu sau bunuri care sa poata fi executate silit.....o sa ramaneti cu paguba,urmand ca executorul sa-l verifice periodic.
am primit citatia inculpatul e incadrat in articolol c.p 175 , e si recidivist cert e ca inca nu stiu daca detine bunuri locueste intr-o zona malfamata si este de etnie roma , cum toti stim ca asi constuesc abuziv, sper sa nu fie asa, de aceia am dubi in cazul in care nu are bunuri ce se va intampla?
Executare silita
FRONZAT
buna ziua. va spun pe scurt. am castigat in instanta o suma ca daune morale de la 2 persoane. care in prezent sunt in inchisoare. una dintre ele are sechestrul ... (vezi toată discuția)