vreau sa imi angajez un avocat la cedo pentru un caz penal .
am fost condamnat la 3 ani inchisoarepentru un furt fara sa fiu vinovat cu nimic ,de judecatoria urziceni ,tribunalul ialomita ,curtea de apel bucuresti mia respins recursul ca ne fondat dosarul nr. 481/330/2010 al judecatoriei urziceni judetul ialomita .
am depus cerere de revizuire si astept raspuns .am ramas definitiv la 13 .01.2011
caut un avocat pe care sa ma sustina la cedo pentru a da justitia romana in judecata pentru abuz puteti consulta dosarul pe situl judecatorie urziceni .
vreau sa depun cerere la cedo cat mai repede va rog ajutati ma
cu stima.
recomandatimi un avocat la cedo?
dar daca as depune o cerere la cedo pentru urmatoarea situatie in care misa incalcat dreptul la aparare si anume :la fond am fost condamnat la 1 an si 6luni cu suspendare am declarat apel si dupa mine a declarat si procurorul la apel pe al meu la respins ca ne fondat fara sa delibereze pe cererile de probe pe care eu le am cerut inscris in motivarea apelului si la aprobat pe al procurorului deci nulitate absoluta ,in cazul asta pot sa depun cerere
Nu mai sunteti in termen pentru a va adresa Curtii.
Termenul de 6 luni curge de la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare, respectiv de la data pronuntarii hotararii instantei de recurs.
Indiferent pe care din articolele Conventiei v-ati fi incadrat, nu mai sunteti in termen.
Pentru detalii si clarificari lecturati si aici: [ link extern ]
Plangere la cedo
darisdinu
buna seara ! sant un cetatean care a suferit un abuz din partea justitiei din romania
am fost condamnat fara sa fiu vinovat la 3 ani de inchisoare.
in data ... (vezi toată discuția)