avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general care este cel mai utilizat program de contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

care este cel mai utilizat program de contabilitate

optez ptr saga insa as dori sa stiu cu ce programe se mai lucreaza mai usoare ptr o firma care nu are gestiune, nu are un volum asa mare de facturi, ce imi recomandati?
poate in prealabil ar trebui sa stabiliti la ce nevoi ar trebui sa raspunda programul de contabilitate pe care vi-l doriti
aveti nevoie sa tineti contabilitatea in partida simpla sau dubla?
tineti evidenta stocurilor? a amortizarilor? a salariilor?
daca va definiti ceea ce va trebuie puteti sa alegeti programul care corespunde cel mai bine cerintelor dumneavoastra
partida simpla, efectuez ca srl traduceri deci nu am stocuri
annajanette a scris:

La SRL contabilitatea se tine in partida dubla.
atunci, Saga PS este foarte bun, depinde de cat de familiarizata suneti cu acest program
daca la soferi "drumul cel mai scurt este cel pe care il cunosc" la dumneavoasta se aplica regula "programul cel mai bun este cel pe care il stapaniti"
Ultima modificare: Duminică, 20 Noiembrie 2011
cotelino, utilizator
Iulian Manea a scris:

annajanette a scris:

La SRL contabilitatea se tine in partida dubla.

deci e clar ca sunt varza, va multumesc frumos, as fi recunoscatoare daca imi puteti un pic explica ce inseamna in partida dubla

Alte discuții în legătură

Note contabile retur marfa comert en detail Geo_2008 Geo_2008 am urmatoarea situatie : am o firma care are import si comert cu amanuntul de confectii fac un retur de marfa catre furnizorul meu extern si programul imi ... (vezi toată discuția)
Contabilitate asociatie obiectiv obiectiv Cum se ţine evidenţa contabilă a unei asociaţii, în partidă simplă sau dublă ? Vă mulţumesc. (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala octavian c. octavian c. vreau sa aflu ce implica o intreprindere individuala,ce acte sunt necesara,taxe si impozite aferente, rulaj maxim,platitor sa nu tva ,diferentele fata de ... (vezi toată discuția)