avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1340 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general care este cel mai utilizat program de contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

care este cel mai utilizat program de contabilitate

optez ptr saga insa as dori sa stiu cu ce programe se mai lucreaza mai usoare ptr o firma care nu are gestiune, nu are un volum asa mare de facturi, ce imi recomandati?
Contabilitatea in partida dubla
Sistem contabil in cadrul caruia fiecare tranzactie, fie ca este vorba despre o incasare, fie o plata sub forma baneasca, despre o vinzare sau cumparare de bunuri si servicii, genereaza o dubla intrare, in debit, respectiv, credit. Deoarece fiecarei intrari in partea de debit ii corespunde o intrare egala in credit, rezulta ca balanta debit-credit se va afla intotdeauna in echilibru.
www.avocatnet.ro/content/for...
[ link extern ]
L.C.
Bazele contabilitatii :
[ link extern ]
[

deci e clar ca sunt varza, va multumesc frumos, as fi recunoscatoare daca imi puteti un pic explica ce inseamna in partida dubla

contabilitatea in partida dubla presupune si CONTARE care sta la baza balantei de verificare respectiv bilantul contabil SRL, ONG.

atentie cititi legea contabilitatii , ce contraventii presupune contabilitate in partida simpla-gestiune, documente contabile si trebuie anumite registre tinute manual: numerotat, snuruit si stampilat la finante din cate stiu la PFA si profesii libere.

SAGA va incurca pentru ca va trebuie obligatoriu licenta windows nu merge in linux, este un dejavantaj serios , semnatura electronica este permisa pe linux.
Ultima modificare: Luni, 21 Noiembrie 2011
afaceriiolden, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Note contabile retur marfa comert en detail Geo_2008 Geo_2008 am urmatoarea situatie : am o firma care are import si comert cu amanuntul de confectii fac un retur de marfa catre furnizorul meu extern si programul imi ... (vezi toată discuția)
Contabilitate asociatie obiectiv obiectiv Cum se ţine evidenţa contabilă a unei asociaţii, în partidă simplă sau dublă ? Vă mulţumesc. (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala octavian c. octavian c. vreau sa aflu ce implica o intreprindere individuala,ce acte sunt necesara,taxe si impozite aferente, rulaj maxim,platitor sa nu tva ,diferentele fata de ... (vezi toată discuția)