avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Unde inregistrez numele saitului ca marca?
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Unde inregistrez numele saitului ca marca?

as vrea sa inregistrez numele site-ul ca marca inregistrata si drepturi de auto. HELP!!
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 08:09, 5 Decembrie 2011
faceti cerere pentru marca la OSIM.. Sunt formulare atat on line cat si la sediul OSIM.. Procedura este de asemenea afisata... Iar pentru drepturile de autor faceti la ORDA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detin o aplicatie web si un domeniu cu acelasi nume, generic ... Marian991 Marian991 Detin o aplicatie web si un domeniu cu acelasi nume, generic o sa le denumesc \"bursa transport\" am inregistrat aplicatia la orda (oficiul roman pentru ... (vezi toată discuția)
Inregistrare marca sau copyright dariusmihai dariusmihai Buna ziua. Numele meu este Darius Mihai si am cateva nelamuriri referitoare la inregistrarea unui program software. Am postat la adresa ... (vezi toată discuția)
Drepturile de autor pentru web-site Lady26 Lady26 As dori sa intreb cum se completeaza un forumular de la Orda pt drepturile de autor a unui web site.Din cat am citit nu se protejeaza ideile sau conceptul,ci ... (vezi toată discuția)