buna ziua..as avea si eu o intrebare...acum 2 ani m-am angajat ca si agent de vanzari la o agentie de telefonie foarte mare..in contract mi-a fost stipulat ca voi primi un salriul fix,ceea ce nu s-a mentionat in contract a fist ca eu voi primi si comisioane in functie de cate simuri activez.acestea le-am primit la negru fata ca firma sa plateasca tva si impozite catre stat. si fara ca acestea sa fie trecute in contractul de munca. timp de 2 ani cat am lucrat nu mi s-a dat niciodata acel salariu fix si nu am primit nici un flututas de salariu sau vre-o chitanta prin care sa mi se justifice banii,doar mi-au fost virate niste sume de bani pe cardul de salarii de la firma pe care eu le-am folosit.. tot in contract am avut o caluza care mentiona ca in caz de demisie eu trebuie sa inapoiez firmei 3000 de euro...am demisionat si in acelasi timp mi-am lasat si masina pentru care mi s-a tras din banii pe care ii primeam o suma avand semificatia unor rate pt ca in timp sa o doabandesc in proprietate..firma mi-a facut o promisiunde de vanzare pt masina...mi s-au retinut banii si la momentul demisiei mi s-a cerut sa las masina acolo. ce pot sa fac pentru a-mi recupera masina si sumele de bani datorate de la ei? va ros astept un raspuns.multumesc