Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca de formare profesionala cum pot recupera masina?

buna ziua..as avea si eu o intrebare...acum 2 ani m-am angajat ca si agent de vanzari la o agentie de telefonie foarte mare..in contract mi-a fost stipulat ca voi primi un salriul fix,ceea ce nu s-a mentionat in contract a fist ca eu voi primi si comisioane in functie de cate simuri activez.acestea le-am primit la negru fata ca firma sa plateasca tva si impozite catre stat. si fara ca acestea sa fie trecute in contractul de munca. timp de 2 ani cat am lucrat nu mi s-a dat niciodata acel salariu fix si nu am primit nici un flututas de salariu sau vre-o chitanta prin care sa mi se justifice banii,doar mi-au fost virate niste sume de bani pe cardul de salarii de la firma pe care eu le-am folosit.. tot in contract am avut o caluza care mentiona ca in caz de demisie eu trebuie sa inapoiez firmei 3000 de euro...am demisionat si in acelasi timp mi-am lasat si masina pentru care mi s-a tras din banii pe care ii primeam o suma avand semificatia unor rate pt ca in timp sa o doabandesc in proprietate..firma mi-a facut o promisiunde de vanzare pt masina...mi s-au retinut banii si la momentul demisiei mi s-a cerut sa las masina acolo. ce pot sa fac pentru a-mi recupera masina si sumele de bani datorate de la ei? va ros astept un raspuns.multumesc

Alte discuții în legătură

Nesemnarea statului de plata de la angajare pana in prezent darkone darkone buna ziua, revin cu o problema, sunt angajata din septembrie la o firma de distributie ca agent de vanzari, la toti colegii mai vechi se face virarea ... (vezi toată discuția)
Comisioane incasate la negru IulyaF IulyaF Buna ziua, Ma aflu in situatia in care pe perioada in care am fost angajata in cadrul unei companii am fost remunerata cu un salariu fix trecut pe cartea de ... (vezi toată discuția)
Clauza abuziva in contractul de munca? cocorosa cocorosa acum 2 ani un prieten de-al meu a semnat un contract de munca individual cu o firma mare de telefonie,avand postul de agent de vanzari.la incheierea ... (vezi toată discuția)