avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Schimbare cod CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Schimbare cod CAEN

Buna ziua. Am u SRL-D cu 5 coduri CAEN. Doresc ca sa schimb aceste coduri CAEN cu altele, implicit codul principal. Aveti idee ce pasi trebuie sa fac si cam cat m-ar costa toata afacerea? Va multumesc.

PS: De preferat daca imi puteti spune si cu ce fromulare sa ma duc.
Ultima modificare: Vineri, 9 Decembrie 2011
robert_11, utilizator
Cel mai recent răspuns: robert_11 , utilizator 09:54, 20 Decembrie 2011
Anexa 27 de la ONRC specifica ca am nevoie de urmatoarele acte:
- cerere de inregistrare ([ link extern ] )
- Actul modificator (decizia asociatului unic) sau actul aditional la actul contitutiv - aici am o nelamurire. Daca aduc act aditional la actul cntitutiv, nu mai am nevoie de decizia asociatului unic, inplicit nu mai trebuie publicat in Monitotul Oficial?
- Actul contitutiv actualizat (varianta depusa la ONRC, insa cu noile coduri CAEN)
- Declaratia tip pe proprie raspundere in care sa rezulte ca: (1. persoana juridica nu desfasoara, le sediul social, activitati declarate, o perioada de maximum 3 ani (model 1), 2. persoanale juridice indeplinesc conditiile de functionare prevazute de legislatia specifica in domeniul sanitar, sanitar veterinar, protectia mediului si protectia muncii, pentru activitatile precizate ind eclaratia tip (model 2), 3 declaratia tip (model 3)). Aici sincer nu stiu ce declaratie trebuie sa completez, avand in vedere ca societatea nu a avut activitate pana in acest moment nici la pucntul de lucru, nici la sediul social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Mentiunea inregistrari punctu-lui de lucru la o.r.c. ailin ailin in momentul inregistrari pt.-ului de lucru se face cumva o modificare a actului constitutiv ? va rog :worthy:spunetimi toate demersurile si declaratile pe care ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social din bucuresti in provincie Romică Stoica Romică Stoica Ce acte sunt necesare in Bucuresti pt. schimbarea sediului social in provincie?#-o (vezi toată discuția)