avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Eu sunt in concediu pentru cresterea copilului, sotul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Eu sunt in concediu pentru cresterea copilului, sotul poate sa fie coasigurat?

Buna ziua!Sunt in perioada indemnizatiei de crestere copil,sotul meu nu are medic de familie,are niste probleme de sanatate care necesita spitalizare,operatie etc.Cum poate sa beneficieze o adeverinta pt spitalizare dar pe numele meu,eu am medic de familie.Ce adeverita trb mai exact si de unde o pot avea eu,nde trebuie mai exact sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:08, 22 Iunie 2019
Buna ziua sunt in concediu de crestere copil il pot coasigura pe sotul meu?trebuie operat cat mai urgent si este neasigurat...ce pot face?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deoarece sunteti asigurata , sotul poate fi coasiguratul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am 20 de ani, sunt însărcinată și nu am venit, ... Ionela 20 Ionela 20 Bună ziua. Am 20 de ani, sunt însărcinată și nu am venit, mai am un copil și soțul meu ia indemnizație pentru creștere copil. Am fost la doctorul de ... (vezi toată discuția)
Coasigurat - unde se depun actele, pot pastra acelasi medic de familie? irina_irina irina_irina Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o problema legata de calitatea de coasigurat. Situatia mea este urmatoarea: in momentul de fata eu nu lucrez, ... (vezi toată discuția)
Asigurare in sistemul public de sanatate camellia_camy camellia_camy As dori sa va rog daca se poate sa-mi raspunde-ti la urmatoarea intrebare: In cazul in care sotia este incadrata cu carte de munca si plateste asigurarile la ... (vezi toată discuția)