avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... recuperare imobil de la o societate in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

recuperare imobil de la o societate in insolventa

Cum se poate recupera imobilul unei societati comerciale srl intrate in insolventa.Exista vreo posibilitate ca fostul administrator al societatii in cauza sa treaca imobilul de pe numele societatii intrata in insolventa, pe numele sau? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cardase , utilizator 19:28, 28 Decembrie 2011
Multumesc foarte mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa ildico_erica ildico_erica Buna ziua Firma sotului meu este in insolventa(faliment) din 2013.Saptamana trecuta s-au valorificat prin licitatie 2 din cele 3 bunuri pe care le avea.Va ... (vezi toată discuția)
Insolventa~~lipsa administrator lilianaG lilianaG cum se procedeaza daca societatea careia i-a fost deschis procesul de insolventa nu are administratorul de gasit,,cum se recupereaza creantele? (vezi toată discuția)
Salariu in preaviz danutza2122 danutza2122 Firma este in faliment si am primit preaviz de 20 de zile. Mi s-a spus ca firma nu imi va plati acest preaviz , este legal? Daca e in faliment poate face orice? (vezi toată discuția)