buna ziua,cam cat costa la notar actele de schimbare a contractului de la apartament ,unde eram eu si fosta sotie si sa raman la noul contract doar eu.va multumesc.
Ce doriti dvs sa faceti se cheama partaj si se plateste fct de valoarea apartamentului ( dvs ramaneti cu ap achitand sotiei o sulta pt partea ei). Puteti intreba la mai multi notari cat va costa, onorariul difera.
nu se poate da un raspuns concret DEOARECE onorariul este determinat de valoarea apartamentului si de intelegerea dintre dtr cu avocatul - daca accepta negociere - contrariu este o formula de calcul ce o aplica avocatul si nu este publica -obligatorie.
Se face act de partaj voluntar la notar. Depinde de valoarea pe care dvs o declarati , in orice caz nu poate fi mai mica Decat cea care este prevazuta in grila de expertiza imobiliara a notarilor publici, care este facuta in functie de zona, anul construirii, stare, finisaje. Daca mai asteptati , aceasta grila este anuala si s ar putea sa fie unele modificari de la an la an, spre exemplu in ultimii ani , valoarea din grila a mai scazut .....tot de la an la an.
Partaj dupa divort
radorim
buna ziua,
sintem divortati de mai multi ani si acum dorim sa finalizam si cu partajul dar, deoarece nu dispunem de multi bani si taxele sint cum le stiti ... (vezi toată discuția)
Partaj voluntar
stanescu2
Buna ziua,
Eu si fosta mea sotie am divortat in urma cu 15 ani fara a face partaj. Suntem copropietari pe un apartament de trei camere obtinut in timpul ... (vezi toată discuția)