avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Administrator financiar (patrimoniu) COR 263111
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Administrator financiar (patrimoniu) COR 263111

Buna ziua

Va rog sa-mi spuneti daca acest cod COR (Administrator financiar (patrimoniu) COR 263111) se preteaza pentru o persoana care este administratorul firmei (numit prin statut) si care desfasoara si activitatea economico- financiara a societatii.

In urma cautarilor acest cod COR l-am gasit in special la institutii bugetare, nu se preteaza si la SRL?

Multumesc

Cel mai recent răspuns: lav1 , utilizator 13:10, 20 Ianuarie 2012
freeelis a scris:

lav1 a scris:

Administrator societate comerciala COR 214945 se foloseste pentru ingineri.

....



De unde ati dedus dvs asa ceva ? ... COR nu face nicio referire la acest lucru ... prin urmare, pentru angajarea unui administrator societate comerciala se foloseste codul COR -214945.



Face parte din subgrupa 214 Ingineri (exclusiv in electrotehnologie)
Daca face parte dintr-o anumita grupa , asta nu inseamna ca este aplicabil numai inginerilor.
Atunci ce sens mai au grupele? Daca era asa cum spuneti codurile erau puse in ordine fara nici o explicatie si alegeam functia dupa denumire. De fapt, cum interpretam COR-ul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor_director firma (srl) claudia_d claudia_d Buna ziua, Am o nedumerire: se poate angaja cineva pe codurile din COR (actualizat) pe 121012/ 121005/ 121011/ 121029...? Intreb pentru ca toate fac parte din ... (vezi toată discuția)
Cod cor ptr administrator firma Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un cod cor ptr administrator firma + fisa post. Administratorul va fi si salariat. Firma este o SC de consultanta ... (vezi toată discuția)
Administrator srl cu contract individual de munca cristipoganszki cristipoganszki Buna ziua! O persoana care in baza actului constitutiv are calitatea de administrator al unei societati comerciale (SRL) poate avea calitatea de angajat cu ... (vezi toată discuția)