avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1340 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Deducere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Deducere

O persoana cu doua contracte de munca, jumatate de norma,societati diferite,beneficiaza de deducere personala in ambele parti?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 20:23, 19 Ianuarie 2012
Am avut o problema in acest sens , dar ei privesc si interpreteaza doar sub aspect fiscal nu al raporturilor de munca reglementate de Codul Muncii si atunci am cautat o solutie care sa spunem asa nu incalca nici prevederea Codului Muncii ,dar totodata imi confera mie ca si angajator acoperire pt. fisc si in momentul angajarii intreb in scris sub semnatura viitorul angajat daca primeste /nu primeste deducere de baza ,fara alte detalii,precum locul de munca ,denumire angajator,etc.Daca minte angajatul,este strict problema dansului,dar eu am acoperire,,,,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere personala cim cu timp partial sandr_ela sandr_ela Buna ziua, Daca sunt salariati cu CIM cu timp partial (4 ore ), avand functiile de baza la aceste CIM-uri, beneficiaza de deduceri personale? Multumesc (vezi toată discuția)
Deducere personala de baza pentru angajat pensionar ASKIM3GET ASKIM3GET Buna ziua Am angajat un pensionar cu 2 ore si 150 lei salariu brut. Trebuie sa-i acord deducere personala de baza sau nu? Va multumesc (vezi toată discuția)
Deducere pentru copil pana in 2 ani alexandru andra alexandru andra Se poate ca tatal sa beneficieze de deducere avand in vedere ca mama primeste indemnizatie pentru crestere si ingrijire copil pana la 2 ani? Cei de la ... (vezi toată discuția)