avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reclamatii repetate la primarie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reclamatii repetate la primarie

Sunt intr-o situatie crincena, de nemaipomenit!
Am concediat ca presedinte de asociatie, prin hotarirea AG o firma de administrare care nu facea treaba. Ne-au reclamat de razbunare la primaria de sector, am avut control acum citeva luni. Nu am primit amenda, au gasit ok.
Am angajat un nou administrator care nici asta nu face ce scrie in contract desi e platit cu o suma mare, ca si cum ar face toate operatiunile. De cite ori i-am atras atentia sa faca ce scrie in contract, tipa, ameninta, birfeste cu locatarii persoana mea.
Eu l-am adus pe acest om si este mizerabil ce face. Am decis sa reziliem si cu el si stiind probabil ca i se apropie finalul ne-a reclamat si asta la primarie, mi-a comunicat acum 2 zile ce a facut. El, care nu si-a facut treaba conform contractului.
Spuneti-mi, ce pot sa fac sa opresc asemenea abuzuri, chiar primaria vine la orice sesizare aiuristica? Noi ar fi trebuit sa-i reclamam pe acesti administratori, au facut si fac multe porcarii. Va dati seama ce mizerie, sa cistigi niste bani datorita unei asociatii, a unui om si cind te trage de mineca sa muncesti tu il reclami.
Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: elenamarta , utilizator 18:14, 30 Ianuarie 2012
Costica33 a scris:
Acuma ca-i facem papucii... sper sa depuna banii in banca...
...................................
...l-am luat fara atestat...

Adica dumneavoastra sperati sa va lase banii frumos in banca dupa felul in care-l prezentati?
Trebuia inainte de a va supara pe el sa-i luati banii. Acum s-ar putea sa aveti necazuri cu banii ce-i are pe mana. Probabil ca face incasarile in numerar. I-ati dat si posibilitatea sa scoata singur bani din contul bancar?
Iar pentru faptul ca ati angajat ca administrator un om fara atestat, iar va poate costa o mica amenda de la primarie, conform legii 230/2007. El daca reclama sau se autodenunta, nu pateste nimic, responsabilitatea angajarii fiind a presedintelui.
Imi pare rau ca va creez si eu necazuri, dar poate e bine sa stiti la ce va mai puteti astepta.

Vreau sa va spun un mic amanunt: si administratorii cu atestat sunt "prietenii" primariiei, in general.
Ei primesc de acolo atestatul, dupa ce dau un examen si ce mai trebuie.
E foarte greu sa ii clintesti din loc.
Era bine daca divulgati si primaria unde aveti probleme.
Pentru ca cetatenii trebuie sa stie concret, unde sunt probleme si unde nu.
Pai daca primaria vine la solicitarea unuia care nu are atestat, ce sa mai ne miram atunci daca ar fi avut!

E cumva sector 3?
Ultima modificare: Luni, 30 Ianuarie 2012
elenamarta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia de locatari seecofee seecofee administratora a disparut acum citeva luni bune fara nici o explicatie iar presedintele desi nu are scoala pretinde ca acum el este si administrator si de cind ... (vezi toată discuția)
Garantii profesionale si materiale dara3923 dara3923 Va rog sa ma faceti sa inteleg ce inseamna 'garantii profesionale si materiale' in cazul unui administrator al unei asociatii de proprietari. Garantia ... (vezi toată discuția)
Expert contabil asociatie-atestat administrator? ingerasmic ingerasmic Buna ziua, va rog daca se poate sa ma ajutati sa lamuresc un aspect: sunt expert contabil tin contabilitatea la o asociatie de proprietari. In urma unui ... (vezi toată discuția)