avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cabinet stomatologic si asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cabinet stomatologic si asociatia de proprietari

Am o garsoniera la etajul 1 al unui bloc pe bulevardul unirii in Bucuresti.
Blocul are la parter magazine si etajul 1 este echivalentul etajului 3.

Blocul are lift, nu au apometre, nu au contoare la gaz, nici repartitoare.

Desi am pus apometre de 2 ani administratia nu doreste sa mi le ia in considerare.
Teava de gaza nu este folosita si am anuntat sa mi-o sigileze dar nu vor.
Pana de curand a fost ok desi era cam mare intretinerea insa acum mi-au trecut 20 persoane la intretinere si asta inseamna o intretinere enorma.

Ce ar trebui sa fac ca sa reduc cheltuielile tind cont ca cei de la administratie sunt cam in varsta si nu au auzit de legea 230/2007 si nici de hg1588/2007.
Curatenia este tot pe persoane in continuare si nici conventie nu vor sa incheie cu mine.
Cel mai mult costa apa ca nimeni nu are apometre si mie mi-au pus 20 persoane,apoi curatenia.
Nu locuiesc acolo ci doar desfasor activitati specifice unui cabinet stomatologic.
La lumina mi se pare in regula ca lumea vine si poate unii aprind becul desi nu pot lua liftul ca nu opreste decat la 2.Unii urca si apoi coboara la 1(care e egal cu etajul 3)
Nu ar trebui sa tina seama de apometre?Ma gandeam sa imi pun contor de gaz si sa fac contract separat ca acolo se accepta.
Alte ideii?
Ultima modificare: Vineri, 13 Ianuarie 2012
DentistaD, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:13, 14 Ianuarie 2012
contestatia trebuie facuta in scris

vorbiti la primarie, o sa va dea dansii mai multe detalii
Da in scris am facut nu raspund niciodata.Cind vb cu administratorul si presedintele ei imi zic de legea 400
adresati-va primariei, incercati sa prezentati si dovada contestatiei facute in scris daca aveti posibilitatea
La primarie reclamati:
- neaplicarea legii 230/2007 si a HG 1588/2007 cu privire la neaplicarea corecta a repartizarii cheltuielilor;
- faptul ca nu au nicio justificare pentru cele 20 de persoane puse la intretinere;
- faptul ca nu s-au contorizat la apa si la caldura.

Pentru a vi se lua in considerare deconectarea de la gaze va trebuie un document de la furnizorul de gaze pe care sa-l prezentati domnilor de la conducerea asociatiei, desi dupa cum imi spuneti de.... HG 400....slabe sperante sa aveti cu cine va intelege.

Doamna, oamenii aceia au ramas intepeniti in anii '90, nu stiu cum veti putea sa va intelegeti cu ei. Mai bine va faceti bagajul si plecati de-acolo!
Considerati ca v-a luat foc cabinetul si luati-o de la capat. E o lupta surda cu nste dinozauri. Ar trebui sa gasiti sprijin consistent la primarie ca sa puteti urni lucrurile din loc si...nu stiu daca il veti obtine cu adevarat.
Acesti oameni vor sa-si micsoreze intretinerea pe spinarea dv., la modul cat se poate de concret, stiind pozitia unui dentist cand lucreaza.
Norma invocata nu este lege ci HG
Este evident dezintres din partea reprezentantilor asociatiei de proprietari,astfel incat eventuala solutionare o poate dispune serviciul specializat din cadrul primariei .
Sa impune sa sesizati si sa probati dezinteresul presedintelui de asociatie ,care in temeiul art 32 ali (2) din L nr 230/2007 "raspunde personal,dupa caz ,in fata legi si a proprietarilor pentru daunele si prejudiciile cauzate in mod deliberat"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate netransparenta a administratorului. Kytyeu Kytyeu Buna ziua, Pentru inceput tin sa mentionez ca de 1 an si jumatate m-am debransat de la asociatia de proprietari cam cu tot-apa separat, centrala, gunoi...ce ... (vezi toată discuția)
Repartizarea cheltuielilor comune la as.de proprietari noane noane Am un apartament in care nu locuieste nimeni ,si lunar apar cu cheltuieli la asociatie pentru lift,lumina pe scara,curatenie si culmea sumele sunt egale pentru ... (vezi toată discuția)
Asociatie lialiana lialiana Ce masuri pot lua impotriva asociatiei de locatari? De 9 luni, de cand m-am mutat am mereu de platit in plus la apa (pierderi), gaz,etc, dar in special la apa, ... (vezi toată discuția)