avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Respingere plangere contraventionala rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Respingere plangere contraventionala rovinieta

Societatea a primit o amenda pentru lipsa rovinietei in anul 2011 .A facut plangere contraventionala ,intrucat autovehiculul a fost vandut cu factura in anul 2008.La impozite locale nu mai figureaza din 2008.
Instanta a respins cererea pe motiv ca petenta nu a facut dovada radierii din circulatie.
Mai avem vreo sansa la recurs?Sau suntem obligati sa platim cele 7 amenzi?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 12:45, 15 Ianuarie 2012
Rovinieta îşi păstrează valabilitatea în cazul schimbării posesorului.în cazul în care nr.de înmatriculare a rămas acelaşi.
in cazul in care pentru un vehicul a fost schimbat numarul de inmatriculare, rovinieta isi mentine valabilitatea numai in conditiile in care utilizatorul solicita in scris la CNADNR efectuarea modificarii in baza de date, conform prevederilor Normelor metodologice pentru aplicarea tarifului de utilizare a retelei de drumuri nationale din Romania, aprobate prin OMTI nr. 769/2010.
Deci cumpărătorul poate fi în 2 situaţii-a mers cu acelaşi nr.de înmatriculare sau şi-a schimbat nr.Depinde ce scrie în contract de v.c.Rovinieta se face pe serie de şasiu şi nu pe posesor.

~ final discuție ~