avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revenirea la lucru dupa incheierea celor 2 ani de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revenirea la lucru dupa incheierea celor 2 ani de maternitate

Firma la care am lucrat inainte de a intra in maternitate si-a intrerupt activitatea, mai exact restaurantul nu mai functioneaza patronii fiind plecati in strainatate.La incheerea perioadei de maternitate ce trebuie sa fac?(doresc sa ma angajez)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 22 Octombrie 2008
Nu stiu ce inseamna ca si-a intrerupt activitatea. Daca a dat faliment terbuie sa luati legatura cu lichidatorul.
Puteti sa va angajati si acum si dati o declaratie angajatorului in care spuneti ca ati fost angajata la firma X care si-a intrerupt activitatea.
Luati legatura cu ITM de care apartineti, sa va indrume ce sa faceti si sa va luati si carnetul de munca sau adeverinta de vechime.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Octombrie 2008
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
In cazul in care firma nu mai exista sau este de negasit lichidatorul acesteia, depuneti o sesizare la ITM in care solicitati inchiderea carnetului de munca si restituirea acestuia.
In sesizare mentionati perioada lucrata si societatea la care ati lucrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca adrianpena adrianpena Am incetat sa mai lucrez de 90 de zile,firma ma tot duce cu vb in legatura sa imi dea cartea de munca.Desi am nota de lichidare fara nici o datorie,si decizia ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la somaj dupa ccc? diana2242 diana2242 Buna ziua, Am si eu o problema sunt in concediul de crestere copil pana la data de 30 aprilie 2011 cand face copilul 2 ani iar firma la care am lucrat nu mai ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc datcud datcud spuneti-mi va rog mam angajat in data de 08.12.2006 la o firma de la care in data de 30.01.2008 am intrat in concediu de maternitate ,in acest concediu am mai ... (vezi toată discuția)