Am lucrat la o firma si nu mi-am dat demisia pana nu imi primesc bani, caci altfel risc sa nu ii mai primesc. Patroana a zis k imi desface contractul de munca dupa 3 zile pe motiv k nu m-am prezentat la lucru. Ea a spus sa merg sa imi dau demisia (n.r 11.01.2012) iar bani o sa ii primesc la ziua de salariu(15.01.2012). Este posibil asta?! Eu din cate stiu trebuie facuta notificare chiar doua, nu poti desface un contract de munca asa dupa cum vrei. Astept raspuns cat mai curand posibil. Va multumesc
Dvs ati depus cererea de demisie? ... daca angajatorul refuza s-o inregistreze , atunci o puteti trimite cu confirmare de primire , sesizand in acelasi timp si ITM-ul.
Daca va depuneti demisia, aceasta poate fi cu preaviz .... fapt ce inseamna ca veti fi platit si pentru aceasta perioada ... in cazul in care nu veti primi banii , ce veti face?
Demisie neacceptata
alyna_sae
buna ziua. am urmatoarea problema. am incheiat contr de munca pe 2 luni la o firma , si mai am de lucrat doar 3 sapt din acele 2 luni. intre timp mi-am gasit ... (vezi toată discuția)
Demisie
cristal_touch21
Buna ziua!Astazi am vrut sa imi scriu demisia la zi,am vorbit cu managerul de magazin si a zis ca e ok in principiu dar trebuie sa dea un telefon.EU SUNT ... (vezi toată discuția)