avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor inmormantare salariat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor inmormantare salariat

Buna seara am si eu o intrebare,tatal meu a decedat acum o luna,mama mea e casnica si a fost la casa de pesii pentru acel ajutor dar nu a fost ajutata cica ajutorul se da numai pensionarilor,daca cineva ma poate ajuta ar fi perfect

Unde trebuie sa se duca pentru ajutor ?
Ce acte ii trebuie ?
Trebuie sa fie asugurat pe viata ?

Multumesc. P.S : Nu stiu daca am pus intrebre unde trebuie.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 16:44, 31 Ianuarie 2012
MihalacheA
In cazul prezentat Primaria ar putea acorda un ajutor material.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorul de inmormantare roman123 roman123 sotia unui pensionar militar care a avut si contract de munca la un srl pote ridica ajutorul de inmormantare de la acest srl_? (vezi toată discuția)
Ajutor de deces llavys llavys Buna ziua .Daca mama mea a decedat ,avem dreptul sa solicitam ajutor de inmormantare ,ea avand doar pensie de invaliditate gr II ?Nu lua ajutor social ,si ... (vezi toată discuția)
Acordare ajutor deces noa noa Poate acorda o institutie publica ajutor de deces sotiei salariatului decedat sau persoanei care s-a ocupat de inmormantare? Care este baza legala a acordarii ... (vezi toată discuția)