Desfasurati demersuri pentru a afla proprietarul sau administratorul sistemului de inregistrare si solicitati acestuia inregistrarile care va sunt necesare
Daca inregistrarile respective reprezinta eventuale dovezi/probe in eveniment ,aveti dreptul sa informati autoritatea competenta in cercetare care detine limite de competenta superioare pentru a obtine si vizualiza inregistrarile
Camerele au fost montate de Primaria Cluj-Napoca, si vreau sa le folosesc pt a demonstra o tamponare in trafic pe care celalalt sofer nu o recunoaste, iar constatatorul a fost de parere ca urmele de pe masina mea nu corespund cu urmele de pe cealalta masina, chiar daca eu am martori ca tamponarea a avut loc. Va multumesc mult pt raspuns
Buna ziua !,In situatie asemanatoare sunt si eu ,Am solicitat restauurantului unde aveam parcata masina si nu a vrut nici macar sa-mi arate inregistrarea cu accidentul ,Am fost si la politia circulatiei din c-ta intreband ce demers trebuie facut sa pot obtine inregistrarea dar raspunsul lor " nu aveti ce face cu ea ,cazul a fost deja solutionat" . Mai pot face ceva sa obtin inregistrarea ?
Multumesc anticipat !