avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum si de unde pot obtine imagini de la niste camere ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum si de unde pot obtine imagini de la niste camere de supraveghere?

Buna seara, cum pot si de unde sa obtin imagini de la niste camere de supraveghere de pe domeniul public (de supraveghere trafic) din Cluj-Napoca?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 18:31, 7 Martie 2019
Desfasurati demersuri pentru a afla proprietarul sau administratorul sistemului de inregistrare si solicitati acestuia inregistrarile care va sunt necesare
Daca inregistrarile respective reprezinta eventuale dovezi/probe in eveniment ,aveti dreptul sa informati autoritatea competenta in cercetare care detine limite de competenta superioare pentru a obtine si vizualiza inregistrarile
Camerele au fost montate de Primaria Cluj-Napoca, si vreau sa le folosesc pt a demonstra o tamponare in trafic pe care celalalt sofer nu o recunoaste, iar constatatorul a fost de parere ca urmele de pe masina mea nu corespund cu urmele de pe cealalta masina, chiar daca eu am martori ca tamponarea a avut loc. Va multumesc mult pt raspuns
Buna ziua !,In situatie asemanatoare sunt si eu ,Am solicitat restauurantului unde aveam parcata masina si nu a vrut nici macar sa-mi arate inregistrarea cu accidentul ,Am fost si la politia circulatiei din c-ta intreband ce demers trebuie facut sa pot obtine inregistrarea dar raspunsul lor " nu aveti ce face cu ea ,cazul a fost deja solutionat" . Mai pot face ceva sa obtin inregistrarea ?
Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Joi, 7 Martie 2019
Dtz74, utilizator
@elles_1984

Dati in judecata societatea de asigurare. La solcitarea instantei rimaia va trebui sa depuna la dosar nregistrarea de care aveti nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camera de supraveghere din fata blocului... VldM VldM Buna ziua, vreau sa va intreb in ce masura am dreptul de a vizualiza imaginile de pe o camera de supraveghere din blocul in care locuiesc deoarece in urma cu ... (vezi toată discuția)
Camera supraveghere loc parcare bloc ! CRISTIAN N-I CRISTIAN N-I Buna ziua, locuiesc la bloc, apartamentul are vedere in spatele acestuia unde am si locul de parcare, locul meu de parcare este primul langa o intersectie de ... (vezi toată discuția)
Capac furat la masina - camera video disponibila alex_u_64 alex_u_64 Salut! Acum cateva zile am fost intr-un supermarket si mi-am lasat autoturismul in parcarea acestuia, parcare despre care ulterior am observat ca este ... (vezi toată discuția)