avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general monografie contabila leasing financiar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

monografie contabila leasing financiar

va rog frumos daca ma poate ajuta cineva cu o monografie contabila leasing financiar.(am achizitionat un autoturism in aprilie 2011)
Cel mai recent răspuns: Cips , utilizator 14:51, 1 Iunie 2012
De ce folositi contul 8036? Reglementarile contabile din 2009 prevad urmatoarele> "Cu ajutorul acestui cont se tine evidenta imobilizarilor primite in leasing operational", deci nu are nici o legatura cu leasingul financiar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesionare mijloace transport de catre primarii contexaudit contexaudit firma de trasport in comun (o societate pe actiuni care apartine primariei) achizitioneaza mijloacele de trasport in baza unui contract de leasing ... (vezi toată discuția)
Dobanda leasing- inregistrare contabila simomagda simomagda In cazul unui leasing in valuta,se constituie extracontabil dobanda ce trebuie platita luand in calcul euro la data semnarii contractului iar stingerea lunara ... (vezi toată discuția)
Preluare leasing JENIFER JENIFER Am preluat in data de 06.07.09 un contract de leasing financiar de la o alta societate de leasing.Contractul vechi de leasing e din data de 04.11.2008.In ... (vezi toată discuția)