avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Viza pentru Australia?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Viza pentru Australia?

Am 24 de ani. vreau sa plec in Australia, dar am auzit ca e foarte greu. Cum asi putea sa fac fara sa cheltui mii si mii de euro? Daca am cetatenie italiana e mai usor? In plus invat la o scola de cinema si televiziune, o data terminat devin operator audio-viziv, in ce categorie de viza trebuie sa fac cererea pt. Australia, chiar nu am reusit sa gasesc nimica.... V-a rog frumos sa m-a ajutati,chiar nu stiu cum sa fac!!!#-o multumesc mult
Daca dvs. considerati ca puteti parcurge testele pe pe site-ul DIMIA si sa platiti si viza de rezidenta permanenta in valoare de 2600 dolari australieni riscand un refuz, puteti aplica si singur. In caz contrar apelati la un "Counselor" autorizat in obtinerea vizei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de sedere in ro pentru cetateni turci marinelacotta marinelacotta Am rugamintea daca imi puteti spune care sunt actele necesare pentru obtinerea permisului de sedere in Romania pentru niste cetateni turci care detin viza tip ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu - sectia consulara a ambasadei romaniei la chisinau Ruben Ruben Am facut o invitatie pentru 1 prieten din Basarabia in septembrie anul trecut in care am specificat ca ii acopar cheltuielile de transport, cheltuielile de ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean strain non-u.e. danielaone danielaone Buna ziua!Am nevoie de ajutorul dvs. Urmeaza sa ma casatoresc cu un cetatean strain care va veni aici in urma unei invitatii individuale, valabila 20 zile.As ... (vezi toată discuția)