Multumesc. Mai mult ma framanta perioada, fiind plecat din localitate, speram ca pot depunde pana in 25 mai si nu 31 ianuarie.
Si daca depun pana in 31 ianuarie, diferenta o platesc la fel ca si cei care depun in 25 mai? (ma refer ca si perioada in care trebuie sa fac plata impozitului din 2011)
Pe 2012, in noua estimare pot pastra cei 4 lei? Sau sunt nevoit sa pun o suma mai mare, daca in 2011 am avut 10 lei venitul?
Nu va obliga nimeni sa depuneti 220. Depuneti asadar 200 ce are termen 25 mai 2012.
Decl 200 se poate depune fara 220,decl 220 nu se depune decat odata cu 200, poate ati inteles gresit din postarile anterioare Daca depuneti doar 200 ( repet doar 200) atunci puteti sa mai ramaneti in alta localitate, nu va faceti griji, fiscul o sa va trimita decizia de impunere ca si anul trecut. Presupunand ca v-ati intors in localitate, la sfarsitul lunii mai, depuneti 200, fiscul face regularizarea, emite o noua decizie in care veti fi instiintat cu sumele de plata.Este foarte simplu....sper !
Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare.
"Probleme" apar cand an de an se depune 220 cu un venit estimat mult mai mic (eu de 4 ani pun cu 80-90% mai putin) fata de 200. Unii prefera sa plateasca odata si mai mult (in octombrie, la regularizare).
In cazul acestei abordari, termentul limita de 31 ianuarie este de luat in considerare, pentru ca trebuie facuta urgent situatia pe 2011 si consemnata in declaratia 200 pentru a depune ambele formulare pana la sfarsitul lunii.
Declaratii pfa
invatacel
Buna ziua,
dupa cateva zile de drumuri, in care primesc de la 3 administratii 3 raspunsuri diferite, pun intrebarea si aici
Am infiintat un pfa in aprilie ... (vezi toată discuția)