avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... De ce am nevoie pentru o societate cu codul 5221???
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

De ce am nevoie pentru o societate cu codul 5221???

Este nevoie de vreo asigurare speciala sau licenta ???
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: ALINAMARINASI , utilizator 21:39, 26 Ianuarie 2012
In principiu nu...
Daca era vorba despre transport de persoane atunci trebuia sa averi asigurare ROT. In cazul in care dumneavoastra desfasurati alte activitati de transport, atunci va trebuiesc asigurari specifice activitatii.... (de ex. pentru transport marfuri CMR) ... acestea insa sunt facultative nu obligatorii.
Multumesc mult !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare acasa.v acasa.v Buna ziua poate cineva sa-mi spuna daca exista vreo lege care bsa te oblige sa ai asigurare casco pe masina si marfa in cazul in care transporti marfa pe ... (vezi toată discuția)
Cmr vs cargo csabaweb csabaweb buna ziua am o nelamurire la care inca nu am gasit raspuns nici la firmele de asig.. si anume: lucrez la un holding care detine mai multe firme ... (vezi toată discuția)
Asigurari Carmen Gabriela Carmen Gabriela Ce tipuri de asigurari este obligat angajatorul sa incheie pentru un angajat agent de vanzari?Casco pt masina Cu care lucreaza agentul este obligatoriu? Marfa ... (vezi toată discuția)