avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale deschidere punct de lucru.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

deschidere punct de lucru.

Vreau sa deschid un punct de lucru, in alt judet, prin contract de comodat intr-un spatiu in care functioneaza o farmacie. Farmacia este proprietara spatiului.
1. Mai imi trebuie acordul locatarilor din imobilul respectiv daca deja este spatiu comercial? In extrasul de cartea funciara la momentul cumpararii spatiului de catre farmacie, la rubrica "descrierea imbilului" apare "cofetarie".
2. Care sunt actele necesare pentru deschidere punct de lucru?
3. Care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurg?

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: luizacsinte , utilizator 15:20, 5 Octombrie 2009
Dar ca si camera de comert (asociatie non-profit) cu sediul social in Bucuresti, se doreste deschiderea unui alt punct de lucru in afara orasului... Ce acte imi trebuie? Procedura care trebuie demarata. Mai trebuie inregistrat ceva la ONRC ?

Multumesc !
:-/
Eu stiam ca la nivelul MB poate functiona o ...singura camera de comert
Dar camera ...pe care o stiu eu nu cred ca ar fi pus acesta intrebare intr-un forum.

Hai ...sa n-o dau in bara :)

Vedeti ce scrie in legea 335/2007 a camerelor de comert din Romania
Nu este vorba de Camera de Comert si Industrie a Romaniei, ci ce Camera de comert italiana pentru Romania ...

Multumesc de raspuns, o zi buna !
A! mi-am revenit. :D Camera bilaterala.
Aceeasi lege 335/2007 "povesteste" si despre dvs. (pe undeva mai spre sfarsit).
Nu aveti ce sa inregistrati la Reg Com pentru ca trebuie sa fi fost infiintati in baza OG 26/2000 prin hotarare judecatoareasca. Nu sunteti inscrisi la RC, ci in Registrul asociatiilor si fundatiilor.
Deci, pentru ce nu gasiti in L 335 uitati-va in OG 26.
:) Imi cer scuze daca nu m-am facut inteleasa mai devreme. Nu stiam cu sa pun problema. E vorba despre ONG dar si despre Camera de comert italiana pt RO...din acest motiv am pus intrebarea pentru ca nu era foarte sigura ce procedura este si ce acte trebuiesc ! Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant asociatie nonprofit luizacsinte luizacsinte Am o nelamurire... O Camera de Comert...ca si asociatie non-profit...depune bilanturi...?? Multumesc (vezi toată discuția)
Acte necesare deschidere punct de lucru gecomi gecomi Am citit in arhiva despre acest subiect si trebuie sa va marturisesc ca m-am cam incurcat in acte. Intrebarea mea este: Ce acte sint necesare la deschiderea ... (vezi toată discuția)
Prelungire valabilitate punct de lucru CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT Pentru prelungirea valabilitatii punctului de lucru este necesara redactarea hotararii AGA si facut dosar pt depunere mentiuni sau este de ajuns sa depun ... (vezi toată discuția)