gheorghitabogdan a scris:
va multumesc pentru ajutor...asta ma framanta si pe mine,aceasta pedeapsa imi strica viitorul...avocatul meu a cerut achitare! daca mi-ar micsora pedeapsa,atunci pot sa profit de suspendare pedepsei...sau nu am deloc sanse la asa ceva :(( ce altceva as putea face in momentul de fata? ce cai de atac as mai putea avea in acest stagiu al procesului,oftul meu este k eu nu am participat la recrutare personaei minore din dosar,la traficul de persoane mi-am recunosct vina. Alta problema ar fi si suma de bani pe care au cheltuito parinti mei cu mine respectiv 127 de milioane doar p avocat...si acum la sfarsit sa primesc executare :( nu stiu ce sa ma fac,va rog sa ma ajutati.
Spuneti ca nu ati participat la savarsirea infractiunii si v-ati recunoscut vina. Ce vina v-ati recunoscut mai exact daca spuneti ca sunteti nevinovat? Pt a beneficia de o reducere a pedepsei trebuia sa va recunoasteti faptele descrise de procuror in rechizitoriu.
Din moment ce procurorul v-a trimis in judecata inseamna ca sunteti vinovat, iar avocatul dvs a cerut achitarea (achitarea se cere daca nu sunteti vinovat).
In consecinta nu v-ati recunoscut vina si ati primit o pedeapsa de 4 ani cu executare.
In afara de recurs (bineinteles daca nu v-ati judecat deja in recurs) nu mai aveti nicio cale de atac.
Faptul ca ati cheltuit bani cu avocatul nu inseamna ca acea suma de bani va garanta achitarea. Din moment ce sunteti vinovat si se demonstreaza, nicio suma de bani si niciun avocat nu va scotea.
Daca pedeapsa va ramane aceeasi si dupa recurs, cu o conduita buna si daca munciti veti putea iesi dupa 2 ani.