avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită falimentul persoanelor fizice
Discuție deschisă în Executare silită

falimentul persoanelor fizice

Buna ziua , imi poate spune cineva daca a fost aprobata legea falimetului persoanelor fizice sau insolventa persoanelor fizice . Unde o gasesc , ma intereseaza urgent !!
Cel mai recent răspuns: ContSters230219 , utilizator 17:12, 8 Februarie 2012
Exista un proiect de lege in acest sens, anul trecut a fost aprobat de Senat, insa se pare ca s-a oprit la Camera Deputatilor. In prezent nu este in vigoare o astfel de lege.
dar de ce va intereseaza?
care-i spetza? avem o premiera la cluj a falimentului unei persoane fizice asimilata comerciantului..respectiv un dezvoltator/constructor de apartamente/ blocuri care a intrat in insolventa desi nu a fost inregistrat niciodata ca persoana juridica sau pfa in RC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 85/2006 - legea 175/2010 boilor boilor 1-doresc sa stiu daca proiectul legii falimentului persoanelor fizice aprobat de Senat a fost votat si de camera deputatilor? si daca da ,de cand intra in ... (vezi toată discuția)
Legea falimentului personal mircea201 mircea201 Am observat ieri ca s-a aprobat in senat legea falimentului personal. In cazul in care va devenii lege cu efecte depline si in situatia mea in care nu mai imi ... (vezi toată discuția)
Punct pensie 40% respectiv 45% herling herling In Senat s-a aprobat de la 1,01.2017 punctul de la 40% din salariul mediu. .Cand se afla pe ordinea de zi la Camera.Deputati si ce nr.are proectul de ... (vezi toată discuția)